Skip to main content
Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

16. nov: Vamp på Tapperiet

Register

Endelig kommer VAMP tilbake til Trondheim, og denne gang til Tapperiet!

Bandet gjør kun én konsert i Trondheim i 2024.

Vamp representeres i årets utgave av "Hver gang vi møtes" av sjarmtrollet Odin Staveland. Odin og Vamp sin dag var lørdag 6. januar. Vamp er blant landets mest folkekjære band, ed udødelige klassikere som Tir nà Noir, Liten Fuggel og Månemannen.
Bandet inntar Tapperiet på Dahls lørdag 16 november.

Vamp har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. De har eksistert og levert i godt og vel tre tiår. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet. De har oppnådd massevis av heder og ære, bl.a. 5 Spellemannspriser, Prøysenprisen og Medaasprisen. De har gitt ut 18 album og solgt plater i bøtter og spann.. Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine. Odin Stavelands medvirkning på årets «Hver gang vi møtes» har bare forsterket interessen for dette bandet.

Viktig INFO: Stående konsert, det er sitteplasser i baren i tilstøtende lokale. Aldersgrense 18 år. Dørene åpner 19:00 - Konsertstart 20:00

‹ Mindre


 

Last Updated: 01/16/2024

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages