Skip to main content
Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

21/09 Adam Douglas på Ladekaia

Register
Nok en superstjerne kan presenteres på Ladekaias intime scene for første gang.

Adam Douglas er blant landets mest populære artister, og turnerer gjerne store konsertsaler. Han vant (selvfølgelig) Stjernekamp i 2017, og siden har han vært der på stjernehimmelen. Vi er utrolig stolte av å kunne presentere en artist av dette formatet på Ladekaia.

Med seg på scenen har han multimusiker Torjus Gisnås Nevland. Bli med på en konsert som sneier innom de fleste folkelige musikalske genre, fremført med egenartet kvalitet.

I billettkategorien "konsert og middag" inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken, hvor du kan velge mellom Bacalao, viltburger og vegetarburger. Menyen er som følger:

Bacalao
Tomatisert Klippfisk, løk, potet, olivenbrød og smør
Gluten(hvete), fisk, melk, sulfitt

Viltburger
Kvernet viltkjøtt av hjort og elg
Tyttebæraioli, romanosalat, syltet rødløk, soppstuing og fries
Gluten(hvete), melk, soya, sulfitt

Vegetarburger
Vegetarburger med fries
Guacamole, salat, tomat, syltet rødløk, sriracha, aioli og fries
Gluten(hvete), melk, sulfitt

Adam Douglas vokste opp i Oklahoma, USA, og har hentet mye inspirasjon derfra gjennom Howlin´Wolf og Ray Charles´ flørt med country. Han blander soul, gospel, jazz og roots i sin musikk. Etter solodebuten i 2013 har Adam gitt ut en rekke kritikerroste album og sang seg virkelig inn i hjertene til det norske folk under Stjernekamp på NRK i 2017.

Adams forrige studioalbum «Better Angels» ble gitt ut i mars 2021 og for den utgivelsen mottok han sin første Spellemannpris. I 2022 ble Adam Douglas tildelt «Bluesprisen» 2022 under sin konsert på Notodden Bluesfestival – en stor ære.

Praktisk info
Dørene åpner 19.00
Mat serveres fra 19.30
Konsertstart 21.00

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren. Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

Last Updated: 07/03/2024

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages