TRAVEL ALERT! Important information about the Coronavirus situation in Norway
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

"Bli din egen designer" sykurs kommer på Steinkjer

  • Helgesvegen 26, Steinkjer
  • +47 48053530
  • April 25, 2020
  •  /  10:00 AM
  •  /  Price 1950,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Dette kurset vil ta for seg tilpasning av to typer plagg: topp (med/uten arm) og skjørt. Det er beregnet for deg som har fullført nybegynner sykurs trinn I, eller har litt erfaring i søm fra før (har sydd et enkelt plagg før).
Vi er alle forskjellige som mennesker og med unike kroppsfasonger & størrelser. Dette gjør det kjempe vanskelig å finne et plagg som passer perfekt med tanke på mål, design, stoff og fargekombinasjoner osv. Derfor ønsker vi å tilby et kurs som vil hjelpe deg med å lage ditt eget grunnmønster etter din kropp. Dette kan så brukes videre til å skape dine personlige og fantastiske design.
Før vi starter å tegne ditt design, skal vi snakke litt om hva mønster er og hvor viktig det er for et perfekt resultat. Vi vil også gå innpå hva slags stoff som brukes til hva, og hvilken type søm/sting lengde som anbefales til ulike stoff.
Vi skal lære å ta riktige mål (som er veldig viktig) og finne ut hva som er størrelsen vår blant forskjellige mønstermerker (eks. Vogue, McCalls, Burda). Deretter er vi klare til å jobbe med mønstrene:
Vi starter med å tegne to grunnmønstre, et til topp og et til skjørt. Så skal vi lære om tilpasning og justering av papirmønstre før vi overfører dem på stoff (vi skal jobbe med rent bomullslerret som er inkludert i kursprisen). Vi ser på forskjellige måter å overføre markeringene fra mønsterpapir til stoff og starter med å klippe i stoffet.
Når alt er midlertidig sydd, vil vi foreta justeringer helt til toppen og skjørtet sitter perfekt på kroppen. For å få til dette, må vi forstå hva innsnitt betyr, hvor det brukes og hvordan det kan manipuleres til å skape perfekt tilpasning.
Vi skal videre lære om forskjellige metoder å skape nye fasonger og detaljer med utgangspunkt i manipulering av innsnitt. Etter dette vil du kunne skape ditt eget design på en topp (som f.eks. kan bli en bluse, tunika osv.) et skjørt og en kjole (hvis du bruker begge mønstrene sammen). Nå er det bare å slippe fantasien & kreativiteten løs og stolt vise frem dine unike designplagg.
Velkommen!

*****
Dette er et helgekurs, som holdes på lørdag (25.04) og søndag (26.04), mellom kl.10.00-18.00, på Solhaug forsamlingshus - Helgesvegen 26, Steinkjer

Alt du trenger (bortsett fra symaskin) er inkludert i kursprisen:
- grunnmønstrene
- mønster papir
- rent bomullslerret
- verktøy & tilbehør til å låne (saks, knappenåler, linjal, målebånd, div. markeringspenner, symaskinnåler osv.)

Du får også enkel servering inkludert når vi har lunsjpause. Vennligst gi beskjed om du har noe allergi/intoleranse vi må ta hensyn til.

Påmelding til kurset er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Gjennom hjemmesiden vår (https://www.sykurstrondelag.no) kan du velge å betale for hele kurset med kreditt/bankkort eller, du kan velge "Betale når møtes". Dersom du velger den siste vil du få tilsendt en faktura på 50% av kursprisen som betales innen 14 dager.

  • Last Updated: 03/10/2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

Sat, April 25, 2020 10:00 AM 4:00 AM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
"Bli din egen designer" sykurs kommer på Steinkjer
Your Recently Viewed Pages