Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim TRONDHEIM

Byantikvaren i Havanna

  • ØSTERSUNDGATE 1 Sør-Trøndelag Trondheim Sør-Trøndelag Norway
  • January 21, 2020
  •  /  7:00 PM
  •  /  Price Gratis
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Havanna har en særegen og på mange måter oppsiktsvekkende organisasjon for istandsetting av gamlebyen Gamle Havanna (UNESCO-by siden 1983). Denne er utviklet gjennom 30 år og har gitt stor gjennomføringsevne i en konstant prekær økonomisk situasjon.

Foredraget vil dreie seg om hvordan dette foregår gjennom institusjonen Byantikvaren (Historiador de La Habana) og hvordan de jobber etter ulike strategier, illustrert med kart og endel bilder fra egne besøk.

Havanna feiret 500 års jubileum i 2019, og ble nylig utnevnt til «Ciudad creativa 2019» av UNESCO, for sin bruk av kultur som drivkraft i restaureringsarbeid og byfornyelse.

Svein Rasmussen er arkitekt og aktiv i Trondheim lokallag av Fortidsminneforeningen. Han er også forfatter og har blant annet gitt ut boken Makten trives i skyggene.

Arrangementet er åpent og gratis for alle, men meld deg gjerne inn i Fortidsminneforeningen og støtt vårt arbeid for bevaring og formidling av vår kulturarv. Våre medlemskap starter på kr 250,- per år :) https://fortidsminneforeningen.no/bli-medlem

Foto: Old Havana and its Fortification System (Cuba) © UNESCO

  • Last Updated: 01/08/2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

Tue, January 21, 2020 7:00 PM 8:30 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Byantikvaren i Havanna
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad