TRAVEL ALERT! Important information about the Coronavirus situation in Norway
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Death By Unga Bunga // Trykkeriet Scene

  • Olav Tryggvasons Gate 5
  • +47 99256407
  • March 13, 2021
  •  /  9:00 PM
  •  /  Price 295,- / 250,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Trondheim Konsertkollektiv presenterer Death By Unga Bunga på Trykkeriet Scene!

Support: Veps

---

DEATH BY UNGA BUNGA:

Death By Unga Bunga er i støtet om dagen. De spilte 2020s kuleste streaming-konsert med Once Upon A Time In Deadwood City, har lansert sitt eget øl og forstyrret fredagstacoen med sin opptreden på Lindmo. Singlene «Not Like the Others», «Trouble», «Live Until I Die», «Egocentric» og Lasse Lokøy-samarbeidet «choose your daddy wisely» har bidratt til å skape nådeløse forventninger til det nye albumet Heavy Male Insecurity. I mars går turneen innom Trondheim og Trykkeriet Scene!
Ettersom de har dominert rockescenen i et tiår med machismo, swagger og overstyrte gitarer, skulle man tro Death By Unga Bunga var hardbarka casanovas, men under deres ekstremt tøffe ytre, skjuler det seg fem usikre gutter. Og det de ønsker å kommunisere til oss er: «Det finnes en plass for alle utskudd i denne idiotiske verdenen, selv om det kanskje ikke alltid virker sånn. Du er velkommen til å henge med oss!»

Death By Unga Bunga spilte garasjerock mens de andre blodfattige ungene spilte såkalt indie, og de meldte overgang til arenarock da garage og psych ble trendy. Med andre ord, gutta vet alt om å være outsidere – eller trendsettere som vi helst kaller dem. Mens de dundrer ned sin egen sti utenfor mainstreamen, perfeksjonerer bandet stadig kunsten å skrive uimotståelige anthems om å ikke passe inn, mannlig usikkerhet og festing.
Når MÅ du vokse opp? Hvor langt kan du tøye strikken før du blir den pinlige typen som nekter å anerkjenne virkeligheten og som venner og familie blir flaue over å assosieres med? Når er nok faktisk nok? Ikke spør Bunga-boysa, for de nekter å anerkjenne disse spørsmålene.
Heavy Male Insecurity ute på Jansen Records 12. februar, 2021.

---

VEPS:

Veps består av fire 17-åringer fra Oslo, som har spilt sammen siden ungdomsskolen. Deres første to selvutgitte singler «Do I Hear A Maybe?» og «Funny Things» har gjort dem til et hett navn i hovedstadens undergrunnsscene. I 2021 skal Veps slippe mer musikk, og det er virkelig internasjonalt snitt på alt fra låtskriving til fremføring over bandets melodiøse, men kompromissløse indie-rock.

---

Aldersgrense 18 år.

---

VIKTIG INFORMASJON VEDRØRENDE SMITTEVERN:
Vi følger norske myndigheters anbefalinger og krav til smittevernstiltak.
- Begrenset kapasitet
- Sittende publikum
- 1-meters avstand
- Registrering av navn og telefonnummer i tilfelle smittesporing
- Kun forhåndssalg
- Barbestilling via telefon, servering ved bord
- Ved avlysning/utsettelse vil du få tilbud om refundering (se kjøpsvilkår ved bestilling)

  • Last Updated: 02/12/2021
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

Sat, March 13, 2021 9:00 PM 11:30 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Death By Unga Bunga // Trykkeriet Scene
Your Recently Viewed Pages