Skip to main content
Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

Enok Monk på Moskus

Register

Trond Wiger og Erlend Smalås tar lytteren med på en egenarta opplevelse med sitt nyeste musikalske samarbeid, Enok Monk. Debutalbumet 'føkt mose' slippes 26. april og det feires med konsert på Moskus 25. april.

Med 70 års erfaring seg i mellom har Erlend og Trond samarbeidet med eksepsjonelle musikere på hver sin kant av norsk musikkliv.

Sammen har de gjort teater i New York, vært gave i Arve Tellefsens 80 årsdag og spilt konserter sammen i gruppa Børeks Firo siden 2008.

Nå bryter de ut for å skape et særegent album hvor de på lekent vis utforsker dynamikken mellom vokal og kontrabass. Med god kjennskap til hverandre og et solid musikalsk fundament, bærer debutalbumet preg av en dybde man ikke alltid kan ta for gitt hos nyfødte prosjekter. Albumet kan derfor (og bør!) lyttes til både to og tre ganger på repeat.

Enok Monk har allerede spilt konserter på Habitat, Kunstfest Rotvoll , Havet arena, Lamodagan og Stillverk 1. Albumet gis ut på Ingebrigt Håker Flatens label, Sonic Transmissions, både digitalt og vinyl.

Last Updated: 03/12/2024

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages