Get the latest travel information
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Et smaksopphold for livsnyteren, superiorrom i den moderne hotelbygnin

  • Orkdalsveien 102
  • +47 72479900
  • August 13, 2022
  •  /  12:00 AM
  •  /  Price 5620
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Dersom historieformidling, lokalmat og spennende drikke fenger ditt hjerte og din gane, er dette en opplevelse du og din medbrakte livsnyter vil leve lenge på. Bårdshaug Herregård ønsker dere velkommen til en annerledes og avslappende overnatting i et av våre superior rom i den moderne hotellbygningen.

 

Våre superior rom er romslige dobbeltrom i moderne herregårdstil. Dette unike smaksoppholdet inkluderer en raus lokalmathilsen, Edel Cider fra Åkre Gård og en stor, egendyrket blomsterbukett fra hotellets kjøkkenhager, plassert på rommet ved ankomst hotellet.

 

I forbindelse med «Trøndersk Matfestival – et sted nær deg» arrangerer Bårdshaug Herregård en smaksvandring i den historiske herregården. Denne smaksvandringen er inkludert i dette smaksoppholdet for to personer. Smaksvandringen består i en vandring gjennom Herregårdens stuer og større overnattingsrom, der det serveres smakebiter av lokale og regionale råvarer, samt et glass av vår nasjonale stolthetsdrikke; den norske sideren. Vandringen avsluttes i det staselige biblioteket, hvor det blir servert en bedre 2-retters middag med ytterligere to glass sider. 18 års grense pga. servering av alkohol.

Hjertelig velkommen til en annerledes og avslappet mat- og drikke opplevelse, i herskapelige omgivelser på Bårdshaug Herregård.

 

Et smaksopphold på Bårdshaug Herregård - er en del av Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg, helgen 12.-14. august. Dette er en helt unik festival vi har her i Trøndelag, som har blitt lagt merke til nasjonalt. Her får du oppleve unike matopplevelser over hele Trøndelag. Dette får vi til på grunn av stort engasjement bygd opp over lang tid i kommunene, hos produsentene, serveringsstedene og hos våre samarbeidspartnere.

 

Takk til våre hovedsamarbeidspartnere Sparebank 1 SMN, REITAN og NTE. Sammen med alle kommunene, destinasjonsselskap, produsenter og serveringssteder får vi dette til.

  • Last Updated: 06/21/2022
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

Sat, August 13, 2022 12:00 AM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Et smaksopphold for livsnyteren, superiorrom i den moderne hotelbygnin
Your Recently Viewed Pages