Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Eva Weel Skram

Overview

 

Eva Weel Skram som for mange er kjent fra bandet Eva & The Heartmaker har hatt to fantastiske år bak seg etter at hun deltok på Hver Gang Vi Møtes i 2016. Der sang hun seg inn mangt et hjerte bl.a med sin nydelig versjon av Henning Kvitnes sin Evig Eies ( kun et dårlig rykte).

Siden den gang har hun sammen med sin ektemann og gitarist Thomas Stenersen allerede rukket å turnere Norge rundt for fulle hus flere ganger. På samvittigheten har hun bl.a to utsolgte konserter på Operaen i Oslo, utsolgt konsert på ærverdige Stavangeren og sist hun var i Stavanger spilte hun for fullt hus i Kuppelhallen.

I tillegg ble hun i 2016 mor for første gang og mens livet som turnerende småbarnsforeldre er utfordrende, finner Eva styrke i de fantastiske tilbakemeldingene hun får fra publikum hvor enn hun spiller konserter. Fjoråret ble så toppet med tittellåten « Selmas Sang» til NRK sin nye juleklassiker « Snøfall» , som ble meget populær i de tusen hjem.

Med seg på turne i høst har hun helt nye låter fra sitt første norsk språklige album som er under innspilling nå, i tillegg til utvalgte låter fra Hver Gang Vi Møtes, gamle hits ikledd nye drakter og en og annen overraskelse.

Eva er ikke fremmed for å by på seg selv fra scenen , så om du har lyst å bli bedre kjent med både Eva og hennes nydelig stemme er det bare å glede seg til konsert med Eva Weel Skram i Stavanger Konserthus og Fartein Valen 25.nov 2017

  • Last Updated: 04/07/2017
  • Source: Region Stavanger
Dates

Sat, November 25, 2017 7:30 PM

See All
Eva Weel Skram
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad