TRAVEL ALERT! Important information about the Coronavirus situation in Norway
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Få bill// Frida Ånnevik i Palmehaven

  • Dronningens gate 5
  • +47 93200715
  • February 20, 2021
  •  /  7:30 PM
  •  /  Price 1895,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Velkommen til helaften i Palmehaven på Britannia Hotel med Frida Ånnevik!
Det finnes stemmer som ikke gir deg noe valg. Stemmer som får deg til å stoppe opp. Som får deg til å glemme hva du drev med. Du bare må høre hva de har å si. Frida Ånnevik har en sånn stemme. Som den fjerde i rekken etter Valkyrien Allstars, Gjermund Larsen og Siri Nilsen ble Frida Ånnevik i 2009 tildelt Grappas debutantpris og vant platekontrakt, innspilling og lansering. Sammen med produsent Andreas Mjøs jobbet hun fram debutalbumet «Synlige Hjerteslag» i 2010, og albumet «Ville Ord» i 2013. Begge gjennomarbeidede popalbum på norsk, i åpent sjangerlandskap med sterkt særpreg i komposisjon, tekst og uttrykk. For «Ville Ord» kunne Frida også ta hjem Spellemannprisen i kategorien Tekstforfatter, og i 2015 ble hun tildelt den prestisjetunge Prøysenprisen.

Med fem album i ryggen har Frida markert seg om en av landets sterkeste komponister og tekstforfattere. Hun er en av Norges fremste visesangere og feirer i år 10 år som artist, utøvende musiker og låtskriver.

Frida Ånnevik sammenlignes ofte med (salige) Anne-Grete Preus, og Frida er virkelig kapabel til å gjøre akkurat det, ta opp arven etter en av landets største kulturpersonligheter.

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken, og en aperitiff ved ankomst - menyen er som følger:

Andeconfi-terrine, eggekrem, syltet løk og rugchips.

¤¤

Bakt skreirygg og Avrugakaviar, servert med bakt blomkål, kapers, potetpuré og kremet blåskjellsaus.

¤¤

Pâte à choux au Craquelin med romkrem, multeis og blodappelsin-fluid gel.

Viktig informasjon:

Dørene åpnes kl 19.30, og vi tar dere i mot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

  • Last Updated: 12/04/2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

Sat, February 20, 2021 7:30 PM 10:30 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Få bill// Frida Ånnevik i Palmehaven
Your Recently Viewed Pages