TRAVEL ALERT! Important information about the Coronavirus situation in Norway
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Haunted By Silhouettes og Soaris

  • Kongens Gate 18
  • +47 90189999
  • April 18, 2020
  •  /  11:00 PM
  •  /  Price 150,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

-HAUNTED BY SILHOUETTES

Haunted By Silhouettes er et melodisk dødsmetall band fra Trondheim. Bandet gav ut sitt andre album ‘The Last Day on Earth’ som slippes 4. Oktober 2019 via Rob Mules Records.
Det er sluppet noen singler til albumet som har fått god respons, og bl.a listet av Spotify selv på “New Metal Tracks”, og bandet har per i dag over 28.000 månedlige lyttere.

Haunted By Silhouettes har med sin eksplosive musikk markert seg som et energisk og sterkt liveband, og som et av de mest aktive og hardtarbeidende bandene i Trondheim.
Mye liv, headbanging og god stemning er oppskriften på Haunted By Silhouettes sine konserter.

Bandet startet i 2013, og har tidligere sluppet to EPer og debutalbumet ‘Shortcuts to Dead Ends’ i mars
2018. Albumet fikk en kritikerrost velkomst, og fikk bl.a 5/5 av franske United Rock Nations Radio "afirst album that borders on perfection.", 8/10 av Heavymetal.no "Norsk Melodisk Deathmetal i
særklasse", og 8/10 av tyske Schwermetallvergiftung .

-SOARIS-

Steinkjerbandet Soaris har på kort tid utmerket seg som et seriøst og stødig metallband, som bare etter et par måneder har vært i avisa ved flere anledninger, spilt sin første gig, og booket sin første gig i utlandet.

Bandet består av dyktige musikere som henter sin inspirasjon i alt fra 80-talls metall til moderne Deathcore. Dette blandes, røres og stekes på 200 grader i skriveprosessen til fetegitarlinjer, lekne trommeslag og brutale vokaler blir født. Sjangermessig en blanding av heavy metal og deathcore.

EP’en «Eye for an Eye» ble sluppet i mai 2019, og ble tatt meget godt imot. Etter litt over 4mnd passerte de 5 låtene 10,000 avspillinger. Bandet er per i dag godt i gang med skriving av deres første fullengder.

Soaris har allerede flere nye spilleklare låter som ligger i setlista. Soaris er seriøse når det gjelder liveshow og bruker enormt med tid og ressurser for å få showet så bra som overhodet mulig. Samspilt, tight, rå lyd, eksplosivt og bra sceneshow er noe bandet hører ofte. Når Soaris spiller blir det god stemning og mye headbanging.

Inngang kr 150.- + avg httsp://varthjem.hoopla.no/sales
Inngang kr 150.- i døra
Aldersgrense 20 år.

  • Last Updated: 01/17/2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

Sat, April 18, 2020 11:00 PM 1:00 AM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Haunted By Silhouettes og Soaris
Your Recently Viewed Pages