Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Hjernen er stjernen! – foredrag med Kaja Nordengen

Overview

 

Et svært populært foredrag som går for fulle hus landet rundt! Kaja innvier deg i hemmeligheter om ditt mest utrolige organ – hjernen. Den gjør deg til den du er, den husker hendelser fra barndommen, forelsker seg og tolker kompliserte mønstre. Gjennom eksempler alle kan relatere seg til gir Kaja Nordengen deg nyttig innsikt i hvordan verden oppfatter oss (personlighet) og hvordan vi oppfatter verden (persepsjon).

Kaja Nordengen er hjerneforsker og lege i spesialisering i nevrologi ved Akershus universitetssykehus og førstelektor ved Universitetet i Oslo, der hun har undervist siden 2008. Hun fullførte en doktorgrad om hjernen i 2014, og ble med det en av de yngste legene med doktorgrad i Norge. Hun er også TEDx-speaker og har forøvrig hatt en rekke opptredener på TV, radio og aviser der hun har snakket om hjernen til folk flest. Kaja har vært opptatt av å formidle forskning på en lett, ledig og underholdende måte helt siden hun startet på doktorgradsarbeidet som 19-åring. I regi av Universitetet i Oslo har hun holdt foredrag og kurs for leger i spesialisering, forelesninger for psykologistudenter, og seminarer for legestudenter, sykepleiere og andre eksterne grupper.

På slutten av foredraget åpnes det for spørsmål fra salen, og med Kajas bakgrunn både fra hjerneforskning, psykologiundervisning, hjernekirurgi og nevrologi behøver ikke spørsmålene å være begrenset til foredragstemaet, men kan være om hva som helst som har med hjernen å gjøre.

Inkludert spørsmålsrunder varer hele foredraget i litt under 2 timer.

Arrarrangør ATIKKO NORWAY 

  • Last Updated: 02/27/2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

Fri, June 8, 2018 7:00 PM

See All
Click to activate
Hjernen er stjernen! – foredrag med Kaja Nordengen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad