Skip to main content
Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

Hollow Illusion + Punkerhinos + Support: Redd&Naken på Trykkeriet

Register

// HOLLOW ILLUSION

Hollow Illusion er et duo-rockeband fra Stange. Inspirasjonene deres er fra 70 & 80 talls band som: Black Sabbath, Thin Lizzy, AC/DC, Metallica, TNT og Europe.


I September - November i 2022, så spillte Hollow Illusion inn sitt tredje album, også på Studio Studio Nyhagen, på Bøverbru, på Toten. Denne ble også produsert, og mikset av T.N.T-gitaristen Ronni Le Tekrø, og Kjartan Hesthagen. Men denne gangen så ble Tim Scott Mcconnell, også kjent som Tim Scott og Ledfoot, involvert med tekstene, og arrangementene, på de nye låtene. Mastringen ble gjort denne gangen av Winter Lazarus, fra USA. Han er en prisvinnende plateprodusent, komponist, artist, musiker og mastering/mix ingeniør, og har blitt grammy-nominert, 12 ganger multi-gull og platina, og har blant annet jobbet med band, artister og skuespillere som : Pink Floyd, Michael Jackson, Tom Waits, Clint Eastwood, og Bruce Willis.


Det nye albumet Invisible kommer ut den 13 Mai 2023, denne gangen også på vinyl og på cd. Hollow Illusion planlegger en verdensturné for året 2023, og for ut året 2024, for å promotere, med det nye albumet med konserter i land som: Sverige, Storbritannia, Tyskland, USA, Skottland, og selvsagt spille flere jobber her i Norge


// PUNKERHINOS

«Punk- og heavyrock trioen Punkerhinos er klare for å innta Trykkeriet for fullt. Punkerhinos byr på riffdrevne egenkomponerte låter som toucher innom gladpunk, metal og grunge, med innslag av både prog og plystring. Det er med andre ord vanskelig å ikke finne noe man liker ifra disse gutta. »


// REDD&NAKEN

Redd&Naken er et fresh, ungt, alternativt rockeband med en unik lyd en ikke vil glemme. De har gitt ut to låter allerede, og nytt album ligger ventende på å bli gitt ut i nær fremtid. Sammen med norsk tekst, vokalen og instrumentene er det ikke vanskelig å briste hjertet ditt. Et kinderegg for musikkelskere.


// PRAKTISK INFORMASJON

Dørene åpner: 20:30 Konsert: 21:00 ID: 18 CC: 200,- (inkl billettavgift)

Last Updated: 11/20/2023

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages