TRAVEL ALERT! Important information about the Coronavirus situation in Norway
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Ingrid Bjørnov i Palmehaven (ekstra)

  • Dronningens gate 5
  • +47 93200715
  • August 6, 2020
  •  /  7:30 PM
  •  /  Price 1340,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Artist In Residence i Palmehaven på Britannia - sommerens store høydepunkt.

Siden 1918 har Palmehaven på Britannia vært byens frodige, eksotiske oase og selve hjertet i det som nå beskrives internasjonalt som et av verdens aller beste nye hoteller. Et naturlig samlingspunkt i Trondheim og svært populær blant byens befolkning. Denne sommeren inviterer vi til en serie med fantastiske sommerkonserter med store, nasjonale og lokale artister som hver uke fra 19. Juni residerer i Palmehaven.

Kapasiteten i Palmehaven under sommerkonsertene er begrenset pga smittevernregler – COVID-19.

I august kan du delta på en fantastisk aften med skalldyrplateau fra Palmehaven og en konsertopplevelse fra Ingrid Bjørnov.

Ingrid Bjørnov har levd flere musikalske liv. Hun har underholdt Norge siden 1980, først som halvparten av Dollie; den prisbelønte popduoen fra åttitallet som dro til London med musikalen Which Witch. Senere som komponist, kapellmester og arrangør for teater og TV, før hun debuterte som soloartist rundt tusenårsskiftet.

Ingrid spiller klassisk musikk baklengs, hun gurgler O mio babbino caro i originaltoneart, og hun påstår at Benny Andersson og Edvard Grieg er én og samme person.

Ingrid Bjørnov er dreven kåsør, tidvis forfatter og en fremragende konferansier. Men aller mest oppviser hun en enorm musikalitet som alltid tar publikum med storm.

Palmehaven tilbyr en helt unik atmosfære for konsertene, der du kommer tett på artisten og kan nyte musikk, mat og drikke i herlig samspill.

Hovedrett(velg mellom kjøtt og fisk)

Kjøtt: Stekt ytrefilet av kalv og pølse fra Røros Sommerens primører, norske nypotet og sennepsjy.

Fisk: Bakt villkveite Sommerens primører, kaviar, norske nypotet og blåskjellsaus.

Dessert: Bringebærmarengs med norske jordbær, og bringebærsorbet, karamellisert sjokolade.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: booking@britannia.no

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom på vår nettside britannia.no

  • Last Updated: 07/01/2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

Thu, August 6, 2020 7:30 PM 10:00 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ingrid Bjørnov i Palmehaven (ekstra)
Your Recently Viewed Pages