Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim TRONDHEIM

Johan Berggren m/band

  • Olav Tryggvasons gate 5 Trondheim Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag 7011 Norway
  • +47 93200715
  • February 8, 2020
  •  /  9:00 AM
  •  /  Price 200,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Nytt album ut nå! Det ryktes om en fantastisk release-konsert på John Dee 03. jan. Nå tar han bandet med opp på Trondheimstur. Dagbladet er begeistret for albumet::
https://www.dagbladet.no/kultur/glitrende-americana-pa-norsk/71992012?fbclid=IwAR0FiiNs_Aoml9XvZ1W09YRV6GXNYiz1139Y3Vp_H1BiXj94eWubuzp5JiM

Johan Berggren - Lilyhamericana

Omtrent nøyaktig ett år etter debutplata er Johan Berggren fra Jørstadmoen ute med oppfølgeren ”Lilyhamericana”. Denne gangen på morsmålet. Med låter om seine kvelder, tomme glass og flammer som ikke lenger vil ha noe mer med deg å gjøre tar han deg med på ei fuktig reise gjennom en urban, men bygdefødt visesangers liv.

I april tok Berggren med seg en gitar og en idé om ei skive til en gudsforlatt gård i Greeneville, Tennessee. Med vindu ut mot the Smoky Mountains skreiv han låtene som resulterte i Lilyhamericana. To måneder seinere kom han tilbake til Oslo og tok med seg bandet rett til Velvet Recordings for å spille inn plata.

Singelen ”Hjerter som aldri brant” som kommer 29. november er første og eneste smakebit før resten av plata slippes 3. januar med releasekonsert på John Dee samme dag.

Fra forrige album: “Johan Berggren debuterer med For Now I’m Good Right Here, og du store americanagud for en plate det har blitt! Dette er en av de mest imponerende debuter jeg har fått servert på det jeg kan huske” låter det av musikkbloggen Dust Of Daylights anmeldelse av Berggrens debutalbum.

  • Last Updated: 01/08/2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

Sat, February 8, 2020 9:00 AM 10:30 AM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Johan Berggren m/band
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad