Skip to main content
Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

KÅRE KOLVES DREAMTEAM

Register

Årets DreamTeam-artist Kåre Kolve
 

Et av høydepunktene på Transformfestivalen er DreamTeam-konserten. I år blir den også åpningskonserten vår. Hvert år spør vi en musiker i regionen om å sette sammen sitt Dream Team med artistvenner fra fjern og nær, med fokus på etnisk/roots music. 

I år er det ingen ringere enn Kåre Kolve; saksofonist, fløytist, komponist og tidligere daglig leder av Transform som har takket ja til oppdraget. Faktisk var det Kåre som unnfanget hele ideen om et Dreamteam-prosjekt. Etter 10 år med fantastiske og unike opplevelser er vi endelig kommet til Kåre. 

Han er kjent som en svært allsidig musiker og har spilt med Mezzoforte, Lava og selvfølgelig Mambo Companeros, som har gjestet oss flere ganger. Han er å finne i blåserekka til Åge Aleksandersen og han har stadig oppdrag som komponist og solist. Ikke bare er han en flott musiker; han er også usedvanlig blid og trivelig! 

DreamTeam-laget er toppet med følgende stjerner: Gjermund Larsen på fele, Nils-Olav Johansen på gitar, bassfantomet Sebastian Dubé fra Quebec via Sverige og den fenomenale perkusjonisten Eliel Lazo fra Cuba, men bosatt i Danmark. 

Her blir det musikalsk lek og briljanse på øverste hylle - og kanskje en liten dans, for alt vi vet.


Kåre Kolve saksofon, fløyte

Gjermund Larsen fele

Nils-Olav Johansen gitar

Sebastian Dubè kontrabass

Eliel Lazo congas/perkusjon

Last Updated: 06/29/2024

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages