Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Nesodden

KIT Trio & TeleGram: 20. aug

  • Hellvikalleen 60, Nesoddtangen, Norge, Nesoddtangen
  • August 20, 2017
  •  /  7:30 PM
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

KIT trio spiller musikk for enhver musikkelsker. Besetningen mezzosopran, fiolin/bratsj og cello tilbyr et unikt sound, og de presenterer nedstrippet uttrykk med klassisk musikk som ledesnor, men også med innslag av folketoner og jazzstandarder. Gjennom egne arrangementer på håndplukkede låter leker de med de musikalske mulighetene besetningen dems gir dem. Programmet inneholder alt fra engelske barokkarier, tyske lieder og nordiske senromantikk til franske chansons, brasilianske melodier og klassiske verk inspirert av folkemusikk. Der eldre komponister som Mozart, Purcell, Schubert og Bizet får sin rettmessige plass, inkluderer vi også yngre stemmer, som Darius Milhaud, Heitor Villa-Lobos, Ingvar Lidholm og Edvin Østergaard. Tilbakemeldinger fra publikum de har spilt for til nå, er at de blir slått i bakken av de vakre klassiske perlene vi spiller, samtidig som de blir overrasket over uventede låter underveis i konserten. Et utvalg av deres favoritter passer bra i sommerlige omgivelser på Hellviktangen!

Therése Thylin – mezzosopran
Isa Caroline Holmesland – fiolin/bratsj
Kaja Fjellberg Pettersen – cello

Hør musikken til KIT trio (også under navnet Pica Trio) her:
Bachianas Brasileiras No. 5

TeleGram kombinerer strykeinstrumenter og gitarinstrumenter på egne, originale måter. Sjangeren vi spiller kan beskrives som «folk-inspirert, akustisk kammerpop». Cello, fiolin, mandolin, banjo og ulike gitarer gir et variert lydbilde, men helt sentralt i uttrykket står sangene. Flere i bandet synger og deler på å gi stemme til sangene. Det vokale samspillet gir en sterk karakter til bandets uttrykk, sammen med tekstene som er poetiske og megetsigende, som små uttrykksfulle dikt.

TeleGram dyrker det åpne, vare lydbildet, og den transparente besetningen, kombinert med soul-inspirerte melodiføringer og sterke impulser fra støvete Americana. Her er klangligheten fra klassisk musikk, side om sid med spontaniteten og improvisasjonene fra jazzen. Alt for å tjene sangene som vokser frem til rommet mellom musikerne, deres felles samlingspunkt.

Marius Graff – vokal, gitar, banjo
Anne Marit Bergheim – vokal, gitar, mandolin
Adrian Løseth Waade – fiolin, vokal
Kaja Fjellberg Pettersen – cello, vokal

Link TeleGram sangene:
All things
Up north


  • Last Updated: 08/10/2017
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

Sun, August 20, 2017 7:30 PM

See All
KIT Trio & TeleGram: 20. aug
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad