TRAVEL ALERT! Important information about the Coronavirus situation in Norway
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Kjorstadbrørne

Overview

Velkommen til en konsert med musikk fra Gudbransdsdalen! Brødrene Hans og Rasmus Kjorstad formidler gjennom improvisasjon og historiefortelling musikken de har spilt siden barndommen, og knytter sammen det tradisjonsrike og lokale med vilje til nyskaping og som strekker seg over både tidsepoker og musikalske grenser.

Brødrene Hans og Rasmus Kjorstad fra Fron i Gudbrandsdalen er markante felespillere i det unge folkemusikkmiljøet i Norge, både innen tradisjonell og nyskapende folkemusikk. De samarbeider om en felles idé – å spille tradisjonsmusikken fra Fronsbygdene på et groovy, upolert og vidunderlig vis.

Brødrene er svært aktive musikere både sammen og hver for seg. De har begge studert på Norges musikkhøgskole, og en eller begge er å finne i prosjekt som Vassvik, Reolô, Avant Folk og Morgonrode.

De ga ut plata Pusinshi Ulla i 2016, og fikk strålende kritikker. Plata vant folkelarmprisen for åpen klasse i 2017, og når de nå skal slippe plate nummer to er det all grunn til å glede seg til det. Vi gleder oss svært til denne musikalske duoen kommer til KonsertGalleriet!

Hans Kjorstad: Fele
Rasmus Kjorstad: Fele

  • Last Updated: 08/12/2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

Mon, November 16, 2020 7:00 PM 8:00 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kjorstadbrørne
Your Recently Viewed Pages