TRAVEL ALERT! Important information about the Coronavirus situation in Norway
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Klubbdagen / Pstereo 2020

Overview

HOORAY! 😍 I år går PStereo sammen med 6 helårsarrangører i sentrum for å arrangere Klubbdagen torsdag 20. august, i tillegg til det eksisterende KlubbPstereo-programmet!

Pstereo er i år tilbake som 2-dagers festival 21. - 22. august og med en ledig torsdag, var det plutselig rom for å gjøre noe nytt. Sammen med BYSCENEN, Good Omens, Fru Lundgreen, Lokal Bar - Scene - Klubb, Moskus og TYVEN, tar vi over Trondheim sentrum for en helt egen klubbdag som en forlengelse av KlubbPstereo-programmet. I tillegg fortsetter Diskoteket, Kafe Skuret og Studentersamfundet i Trondhjem i KlubbPstereo-programmet, som foregår etter festivalen stenger portene på fredag og lørdag ❤️

Klubbdagen starter tidligere på dagen enn det tradisjonelle klubbprogrammet gjør, og vil bli en mini-festival i seg selv. Det blir opptil 3 band på hver av scenene, som tilsammen utgjør en fantastisk bukett av lokale, lovende artister.

Med festivalpass til Pstereo 2020 får du gratis inngang til Klubbdagen og rabatt på inngang til KlubbPstereo.

-

Program kommer til sommeren.

Vil du spille på klubbprogrammet til Pstereo? Send mail med info, musikk og annet digg til klubb@pstereo.no ELLER DIREKTE TIL SCENENE 🔥

  • Last Updated: 02/12/2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

Thu, August 20, 2020 8:00 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Klubbdagen / Pstereo 2020
Your Recently Viewed Pages