TRAVEL ALERT! Important information about the Coronavirus situation in Norway
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Korona-utstilling 10.10. - 1.11. 2020

  • Ballsnesveien 76
  • +47 90798609
  • October 17, 2020 - October 31, 2020
  •  /  2:00 PM
  •  /  Price Gratis
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Koronautstilling med dumpingpriser 10.10. -1.11. 2020.
Nå har det blitt arrangert både koronafestival og koronablues på Ørlandet, og nå blir det ei koronautstilling med en meget uvanlig vri her på Galleri Empati.
Vi velger med dette å prøve å fortelle hvordan det fortsatt er, med vanskelige tider økonomisk innen kultur. Mange restriksjoner, lite drift og dermed lite inntekt. Ikke alle småbedrifter kommer under de statlige ordningene. Det har vært harde tider for kunstnere, private gallerier og andre kulturrelaterte instanser, med mange utsatte og avlyste aktiviteter siden mars.
I det siste har det vært mange saker i media, som også tar opp enkelte saker hvor dette gjelder. Fra mange slag av kulturarrangement, og forskjellige retninger innen scene, musikk og billedkunst.
Folk prøver å være kreative for å få bedriften sin til å leve videre, og det gjelder også for oss i dette tilfelle. Helt nytt og meget uvanlig er det vi nå gjør her ved Galleri Empati, - nemlig billigsalg på kunst.
Vi vil med denne utstillingen prøve å kaste et lys på problematikken rundt dette. Selvsagt er det ikke bare de som jobber i kulturbransjen som sliter i denne tiden, men det at andre også har problemer, ikke vet om de beholder jobbene sine eller hvor lenge de har mindre inntekt har også noe å si. Denne usikkerheten gjør jo at folk tenker seg om, og det gjør jo at de ikke har førsteprioritet i å handle billedkunst.
Det er meget uvanlig at det er salg på kunst, - så derfor vil vi nå gjøre det for å belyse den vanskelige økonomiske situasjonen mange er i. Så nå blir det altså ei utstilling med dumpingpriser her på Galleri Empati.
Her kan du sikre deg mange godbiter til en meget kunstig pris, innen malerier, grafikk, foto og keramikk. Det vil variere mye i reduksjonen av prisen, noe til halv pris, og andre fra flere tusen og nedover. Rett og slett dumpingpriser.
Det er ikke med godt hjerte vi gjør dette, men det er viktig å få inn inntekt til daglige utgifter, og få fram til folk at de dårlige tidene er fortsatt ikke over for enkelte grupperinger. Det er viktig at små bedrifter og enkeltpersoner kan fortsette å holde på med sine små og store kulturjobber, også etter denne lange koronaperioden er over.
I tillegg rydder vi på lagret, - muligheten for billige rammer og pp blir det også.

Kunstnerne som deltar, er alle tidligere utstillere ved galleriet;
Lise Brissach, Anne Værnes, Anita Duun Lorentsen, Marianne Fjærvik, Aud Lilleengen, Toril G. Oksvold, Aina Oksvold, Sissel Olsen, Grethe By Rise, Gunhild S. Berg, Sylva K. Johansen, Kerry Grøneng, Steinar Garberg, Kjellaug M. Samuelsen, Marlene Kløften mfl

90798609

  • Last Updated: 10/05/2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

Sat, October 31, 2020 2:00 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Korona-utstilling 10.10. - 1.11. 2020
Your Recently Viewed Pages