Skip to main content
Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

KRB Show: Trøndelag du STORE tid! VM-vorspielet // Olavshallen

Register
Før VM på ski i Trondheim i slutten av februar 2025 må det lades opp til festen. Det mener i hvert fall humorgruppa Kveli Rånes Bremseth. Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth er alle skientusiaster og glad i god underholdning levert av topputøvere.

Med beina godt planta i den trønderske populærmusikken og revytradisjonen inviterer de til showet «Trøndelag, du store tid!» Showet vil gå tre helger i Olavshallen i forkant av ski-VM, og har som mål å varme opp publikum fra hele Norge før den store idrettsbegivenheten.

Kveli Rånes Bremseth har blitt hele Trøndelags humormusikalske yndlinger etter å ha reist til hver minste krok av fylket i over 12 år. De produserte også det offisielle jubileumsshowet da Rosenborg Ballklub rundet 100 år i 2017. Showet trakk over 5000 tilskuere fra hele landet. «Det er typisk norsk å være god!» sa Gro Harlem Brundtland. «Det er typisk trøndersk å være best!» sier KRB. Det vil ikke mangle på trøndersk skryt og selvgodhet når trioen trekker fram trønderske idrettsbragder og andre stolte øyeblikk. Uten de trønderske bragdene ville det, som kjent, være bare permene igjen av Norgeshistorien.

Last Updated: 05/05/2024

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages