Skip to main content
Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

Kristian Valen - Fartøy Valen // Olavshallen

Register
Showet til Kristian Valen i Olavshallen i februar var smekkfullt og ventelista milelang. Nå kommer Kristian tilbake og vi setter opp showet hans, Fartøy Valen, på nytt så flere får muligheten til å få med seg dette fyrverkeriet av et show!

For snart 20 år siden fikk en av tidenes mest populære norske komikere sitt store gjennombrudd med sitt kritikerroste show Fartøy Valen. Nå etter fem tv-kjempesuksesser og over 20 år på scenen har Valen rukket å passere hele 1 million billetter, som gjør ham til Norges utvilsomt mestselgende komiker.

Se Valen i kjent stil gjøre nye parodier og imitasjoner, fra både norske og utenlandske artister, kjendiser og politikere til lokale nye og gamle kjente figurer laget kun for Trondheimspublikummet. Ett av Valens nummer som har blitt både publikum og pressens favoritter er óg med, der han bruker Snapchat på direkten på scenen så dagens lokale nyheter får kjørt seg.

Og hør også Valens egne versjoner av diverse store presseoppslag siden sist - det kan være verre enn du tror. For Valen synser og forteller ærlig og lekent om egne flauser slik bare han kan. Bli med på Valens ville seilas, der hans båt Fartøy Valen er lastet med alt du tror og trodde om Valen og hans figurer.

Når siddisen nå er tilbake på scenen, er tittelen på hans nye show ikke tilfeldig! Blant «mannskapet» på nye Fartøy Valen befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Kristian så utrolig populær og elsket. De det blir et gjensyn med, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg!

Ekstern arrangør: Deepwater Records AS

Last Updated: 02/11/2024

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages