TRAVEL ALERT! Important information about the Coronavirus situation in Norway
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

LFMK: Sinatra med Ingar Kristiansen

  • Kongensgt 19 Trondheim 7012
  • +47 73525200
  • April 23, 2020
  •  /  8:00 PM
  •  /  Price 300,- / 225,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

elkommen til ekte croonerkonsert med Norges fremste Sinatra-tolker og byens største band! På 10-årsdagen for Byscenens aller første konsert blir det gjenhør med de imponerende blåserne i Luftforsvarets musikkorps. Det garanteres Sinatra-låter i kjente, så vel som i nye og dristige, arrangementer, samt småfrekke historier og gøyal kuriosa.

Sinatra er kjent som det 20. århundrets største vokalist og entertainer. Han hadde en imponerende produksjon og flere av hans låter er blitt udødelige. Den vokale styrken han oppøvde, kombinerte han med en intuitiv sans for jazzens timing og improvisasjon. Sinatra på sitt beste er mer jazz enn pop, han var han var kjent som «The Voice», «The Sultan of Swoon» og «Chairman of the Board».

Dirigent: Helge Sunde

Vokalist: Ingar Kristiansen

Luftforsvarets musikkorps

Ingar Kristiansen har fått renommé som Norges største Sinatra-tolker, men han er først og fremst en mann som groover og ruver i crooner-sjangeren. Han er hyppig brukt av ulike ensembler rundt i landet.

Helge Sunde er både trombonist, komponist, dirigent og førsteamanuensis ved jazzavdelingen og i seksjon for komposisjon og teori ved Norges musikkhøgskole. Sunde har jobbet for Kringkastingsorkesteret ved et hundretalls produksjoner, samt vært orkesterleder for en rekke storband.

Luftforsvarets musikkorps er Trøndelags eneste profesjonelle korps og består av 27 blåsere og slagverkere. Korpset har hatt base på Byscenen siden huset åpent i 2010. De spilte også den absolutt første konserten som ble arrangert på Byscenen, den 23. april samme år. Korpset er kjent for sin allsidighet og lekenhet i tillegg til musikalsk briljans.

Byscenen Trondheim
Aldersgrense: 18 år
Dørene åpner kl. 19:00
Konserten starter kl. 20:00

NB! Sittende konsert med unummererte plasser, og først-til-mølla-prinsippet gjelder.

Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende?
→ byscenen.no/om-byscenen/

  • Last Updated: 12/15/2019
  • Source: Trondheim Events
Dates

Thu, April 23, 2020 8:00 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
LFMK: Sinatra med Ingar Kristiansen
Your Recently Viewed Pages