Skip to main content
Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

Lynni Treekrem & Hennes Menn // Olavshallen

Register

Etter drøye 11 år borte fra scenen er Lynni Treekrem tilbake!


Det går gjetord om comeback-konserten i Kristiansund i fjor høst der artist og publikum møtte hverandre med tårer i øynene. «Æ e tebake» erklære Lynni fra scenen og den 12.november besøker hun Olavshallen!

Lynni Treekrem ble født i Seattle og flyttet med familien til Kristiansund der hun vokste opp sammen med barndomsvennene Frode Alnæs og Øyvind Elgenes.

Lynni fikk sitt gjennombrudd i 1991 med duetten ”Engler i sneen” sammen med Jonas Fjeld. Høsten 1991 kom debutplaten hennes ut, Ut i vind, som ble godt mottatt. Hennes neste soloalbum, Tusenfryd, ble en enda større suksess og samlet har de to albumene solgt 150.000 eksemplarer. Hun vant Spellemann for sitt tredje album Haugtussa i 1995.


 

Sangen "Mexico” ble godt kjent over hele landet gjennom radioen, – og det ”å smør på brødskiva di sjøl” ble et kjent begrep, særlig da Team Antonsen brukte den i sitt humorprogram på NRK i 2004. 

Lynni har alltid elsket å turnere, og har gjort det over hele landet. Nå er hun endelig tilbake etter mange år borte fra rampelyset. Etter en utsolgt konsert på Kafe Skuret i mai gleder vi oss stort til et gjenhør i Trondheims egen storstue.


 

Ingen aldersgrense. 

Dørene åpnes: 20.00

Konsertstart: 21.00 (endringer i tidspunkt kan forekomme) 


 

Billetter i salg fom. fredag kl 12:00! 



 

Last Updated: 06/12/2024

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages