TRAVEL ALERT! Important information about the Coronavirus situation in Norway
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Minikonsert med eMMa

Overview

Velkommen til gratis minikonsert med eMMa!

Sirkus Shopping inviterer til gratis minikonserter. Med store opplevelser i en trivelig og tilgjengelig arena ønsker vi alle velkommen. Som et kollektivt knutepunkt og med en stor parkeringskjeller er det enkelt å komme til og fra arrangementene. Spiseplassene på senteret tilbyr et variert innhold der alle vil kunne finne noe de liker.

Sirkus Shopping har i mange år vært kjent for sine små og store arrangementer for alle målgrupper. Dette skal Sirkus selvfølgelig fortsette med i 2020. Kapasiteten er noe begrenset pga smittevernregler. Så her er det lurt å være raskt ute med å booke plass.

Artister og underholdning for resten av 2020 kan du finne på: sirkusshopping.no

Snart 12 år gamle eMMa er tilbake med ny musikk og er nå aktuell med låten "million"

eMMa slapp i 2016 låten «Engler i sne» og i 2018 «Fått deg på hjernen», som begge har millioner av avspillinger på YouTube og Spotify. I 2019 slapp eMMa også låten «Happy». Den nye singelen «Million» har en moderne pop-sound, og eMMa får vist at hun er en lovende stjerne blant de norske artistene.

Emma Gunnarsen er fra Trofors i Nordland, der går hun på Grane barne-og ungdomsskole. Hun bor sammen med mamma og pappa, og de to brødrene Marcus & Martinus. Emma elsker å opptre og underholde, en kreativ jente med masse energi. Med 230K følgere på Instagram, 150K følgere på Tiktok og 70K subscribers på YouTube, har eMMa allerede bygd opp en stor plattform til tross for sin unge alder..

Vi følger FHI sine råd om smittevern for arrangement.

Begrenset antall plasser, så book plass :)

  • Last Updated: 07/01/2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

Sat, July 25, 2020 1:00 PM 1:30 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Minikonsert med eMMa
Your Recently Viewed Pages