Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

Minor Majority Jubileumskonsert | Byscenen

Register

Minor Majoritys gjennombruddsalbum «Up For You & I» fyller 20 år i januar, og bandet vil nå feire jubileet med en serie konserter vinteren 2024, der de fremfører albumet i sin helhet!

«Up For You & I» var den platen der vi fant lyden vår som band. Derfor er «Up For You & I» også trolig den beste plata vår. Av en eller annen merkelig grunn traff vi tidsånden også, og albumet nådde et stort publikum. Plata la dermed grunnlaget for det som har blitt en lang karriere. Det er verdt å feire, synes jeg! – Pål Angelskår

«Up For You & I» ble Minor Majoritys gjennombrudd både i Norge og på kontinentet. Plata genererte to store radiohits («She Gave Me Away» og «(In That) Premature Way»), solgte til gull og l å 24 uker på VG - lista – med 4. plass som høyeste plassering. Albumet mottok strålende kritikker, og ble høsten 2004 nominert til Alarmprisen for årets beste pop - plate. «Up For You & I» ble også bandets brekkstang inn i det europeiske platemarkedet, med ove rraskende gode salgstall for en indie - plate, godt hjulpet av euforiske anmeldelser i blant annet Frankrike, Tyskland, Nederland og Sveits. Konserten blir todelt, først spiller bandet «Up For You & I» i sin helhet, deretter spiller de utvalgte låter fra res ten av karrieren!

Last Updated: 09/21/2023

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages