Skip to main content
Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

Morten Abel + Tøfl på Tapperiet - Dobbeltkonsert

Register

Morten Abel og TØFL kommer til Trondheim og Tapperiet 9. mars 2024!

Morten Abel Med en rekke udødelige hits, en fargerik scenepersonlighet, og en mangslungen karrierevei, kan Morten Abel best beskrives som en levende legende i norsk musikkliv.

Få artister her til lands har en like suksessrik og allsidig karriere som Morten Abel. Med hits som "Be My Lover", “Lydia”, “Tulipz”, “Hard To Stay Awake”, “Frøken Vilikke” trenger han knapt noen nærmere introduksjon.

Veien fra Bodø til Stavanger, fra Mods og The September When til Peltz og to tiår som definerende soloartist er lang og brokete. Men fellesnevneren for Abels musikalske eskapader er den vanvittige låtteften, som har gjort så å si alt han har rørt ved til både kritikerroste utgivelser, og kommersiell suksess.

Live har Abel alltid vært et fyrverkeri, og er en evig festivalfavoritt. Enten under eget navn eller med sine legendariske venner i The September When, eller Mods. Abel har tilbrakt en mannsalder i rampelyset, og er og blir en av de få ekte popstjerner vi har her til lands. Dette bekreftes av både salgstall, priser og mannens øvrige meritt-liste. Og heldigvis fortsetter Abel stadig både å overraske og imponere.

I 2015 slapp Abel albumet «I fullt alvor», og fulgte opp med «Evig din» i 2018 og «Bare prøv deg, sjelefred» i 2021. Alle tre til strålende anmeldelser. I oktober 2022 slapp vokalisten og gitaristen også sitt fjerde soloalbum på selveste 60-årsjubileet sitt.

Det er bare å glede seg til en kveld spekket med hits fra hele Norges ukronede pop-konge.

TØFL En TØFL-konsert er alltid en eksplosjon av hektisk energi og voldsom allsang, noe som ble enda tydeligere på høstens norgesturné. Med utsolgte konserter blant annet på Rockefeller i Oslo og Samfundet i Trondheim i ryggsekken er bandet ivrig på å få nye idéer ut i verden.

Adressa om TØFL på Pstereo 2023: "Det er sjelden jeg triller en høyere terning enn fem. Den høyeste terningen er reservert til de konsertene som virkelig går utenfor og bidrar til en helt spesiell konsertopplevelse." de trillet selvfølgelig 6 på terningen.

Viktig INFO: Stående konsert, det er sitteplasser i baren i tilstøtende lokale. Aldersgrense 18 år. Dørene åpner 19:00 - Konsertstart 20:00

Last Updated: 12/13/2023

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages