Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Gran

Morten Abel

Overview

Etter over 700.000 solgte album, utallige hit-låter og en mengde konserter, er det hevet over enhver tvil at <b>Morten Abel</b> er en av de mest innflytelsesrike popartistene i Norge noen sinne. Han har preget norsk popmusikk i over 30 år gjennom sin karriere i Mods, September When, Pelz og sist som soloartist. Abel har en unik evne til å fornye seg, er alltid eksperimentell og har gjennom et kvart århundre i rampelyset fremdeles en aura av mystikk rundt seg. Morten Abel er utvilsomt en av Norges beste live artister og skuffer aldri på scenen, gled dere!

les mer om <b>Morten Abel</b> på hans <A href="http://mortenabel.com" target="_new">hjemmeside</A> eller <A href="https://www.facebook.com/MortenAbelOfficial" target="_new">facebookside</A>, og lytt på <A href="https://open.spotify.com/artist/60r4k4LiRa6wLr39Fc8Nrh" target="_new">Spotify</A> og <A href="http://tidal.com/artist/9285" target="_new">Tidal</A>.

18 års aldersgrense.
Dørene åpner kl. 20:00
Ingen rabatt for ledsager.

For mer informasjon se <a href="https://www.facebook.com/musickjeller" target="_new">facebook/musickjeller</a> og <a href="http://stageway.no" target="_new">stageway.no</a>..

  • Last Updated: 11/20/2017
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

Fri, January 26, 2018 10:00 PM

See All
Morten Abel
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad