Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

NATTEN. KAOS. STILLHETEN.

Register

Basert på Lars Noréns trilogi Natten er dagens mor, Kaos er nabo til Gud og Stillheten

KRISETIDER OG HÅP

Når hjertet ikke kan sukke og øyet ikke kan gråte, hvem skal redde deg da? Hva skjer når dine aller nærmeste ikke er der?

I en bygd, langt utenfor allfarvei, driver en familie på fire et lite hotell. En skrantende økonomi gjør det vanskelig å få endene til å møtes og noen må ta tak. Men hvem skal gjøre det? Og hva skal de i så fall gjøre? Hver og en kjemper familiemedlemmene en personlig kamp mens krisen er prekær og nærværende. Under vanskelige og mørke omstendigheter er det likevel mulig å nærme seg hverandre.

Natten er dagens mor, Kaos er nabo med Gud og Stillheten utgjør Lars Noréns Hotelltrilogi. Samlet viser trilogien den svenske dramatikeren på sitt ypperste. Med et sylskarpt portrett av en families opp- og nedturer, og med nerve og sans for mørk sårbarhet, har Norén skrevet de tre tekstene med utgangspunkt i eget liv og historier fra barndommen.

Det er regissør og tidligere teatersjef, Eirik Stubø, som iscenesetter Lars Noréns intrikate univers. Stubø og Norén var gode venner og kolleger helt til Noréns bortgang i 2021. Stubø har jobbet med Noréns tekster i over 20 år. Med seg har han scenograf Erlend Birkeland, sist kjent på Trøndelag Teater for scenografien til Høstsonaten på Gamle Scene.

Bearbeidelse av manus Eirik Stubø og Cecilie Ölvescczky

Last Updated: 10/08/2023

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages