Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Oberst // Timeworn // TBA - Fru Lundgreen

  • Kjøpmannsgata 50 Trondheim Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag 7010 Norway
  • March 28, 2020
  •  /  8:00 PM
  •  /  Price 170,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Oberst (Oslo) er et fremadstormende metal/hardcore-band fra Oslo. Bandet blander skrikende og desperat vokal, hektisk riffing, store atmosfæriske partier og fargerik tonalitet til i et unikt uttrykk - hvor det kan trekkes linjer til band som Mastodon, Converge, Oathbreaker og Baroness og Touche Amore.

I 2015 slapp bandet sin selvtitulerte debut-EP som hissig.no beskriver som «.. noe av den beste metall som har blitt produsert i Norge på lang tid», og låtene har fått spilletid og blitt anbefalt av NRKP3 og Pyro.

I høst og vinter 2019 slapp bandet fire singler fra den etterlengtede debut- skiva 'Paradise', som slippes via Indie Recordings 17.01.20.
Singlene fikk gode anmeldelser og lovord fra blant andre Kerrang!, Metal Hammer, Total Guitar Magazine, Heavy Blog is Heave, mfl.

Goddess (2019): https://www.youtube.com/watch?v=NMxlvcDricc

---------------------------------------------------------------------------------

Timeworn har siden 2014 levert en solid mixtur av tyngden fra sludge, energien fra hardcore og atmosfæren fra post-metal. Begge de to første albumene Luminescent Wake (2014, Disiplin Media) og Venomous High (2017, Fysisk Format) ble møtt med lovord fra både presse og mannen i gata.

Med “Leave the Soul for Now” viser Timeworn en stadig utvikling av sin allerede majestetiske lyd og dokumenterer et band med en sterk kunstnerisk visjon og en dyp tilhørighet til arven fra punk og metall, uten å være redd for å tøye grensene og utforske nye soniske territorier.

"Leave the Soul for Now" ble spilt inn i Urban Sound Studio i Oslo høsten 2018 med Thomas Wang bak spakene, som også stod for mixing av albumet.
Mastering ble gjort av Alan Douches (Converge, Hatebreed, the Dillinger Escape Plan, Deftones etc.)

Timeworn består i dag av medlemmer fra bl.a. Eskatol, Summon the Crows, Blodspor og From Below og har med hardt arbeid, omfattende konsertvirksomhet og to full-lengdere i bagasjen, sementert seg som en hardtslående aktør både her hjemme og utenlands. Dette kulminerte bl.a i en Europa-turné som support for Kvelertak i 2017.

"Leave the Soul for Now" på Spotify: https://open.spotify.com/album/0dxIERWyi9diJkMJiHprpE

Konsertstart: 22:00, CC: 170 inkl avg. Aldersgrense: 20 år.

Biletter: https://frulundgreen.ticketco.events/no/nb/e/oberst__timeworn__tba__fru_lundgreen

  • Last Updated: 01/29/2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

Sat, March 28, 2020 8:00 PM 3:00 AM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Oberst // Timeworn // TBA - Fru Lundgreen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad