Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

One Night of Elvis

Overview

 

Lee Memphis King er allment ansett som en av Europas mest suksessfulle Elvis Presley tribute-artister. Han har solgt over én million billetter verden over og er til dags dato den eneste tribute-artisten som har solgt ut prestisjetunge Londons Hammersmith Apollo.

Som en livslang Elvis-fan, begynte Lee å etterligne Elvis stemme i en alder av fem år. Hans motivasjon har alltid vært å være så autentisk som mulig i alle detaljer og å utføre hver låt med samme lidenskap, energi og følelser som kongen selv. Den evige perfeksjonist jobber konstant med å levere et show som gjenskaper Elvis In Concert med mest mulig nøyaktighet i alle ledd og detaljer. Ikke bare vokalt, men mangfoldige tusen pund har også blitt investert i å skreddersy kostymer med nøyaktig samme oppmerksomhet for detaljer som Elvis selv. Den originale designeren av Elvis Presley sine kostymer lager nemlig også Lee Memphis King sine kostymer – og etter nøyaktig samme standarder som de originale kostymene Elvis selv brukte.

Orkesteret i One Night of Elvis: Lee Memphis King gjenskaper det lidenskapelige lydbilde, fremtoningen og stilen som Elvis sitt eget band hadde. Det består av en blåserekke, trommer, lead og rytme gitar, to keyboardister og fantastiske kordamer. Et orkester som har arbeidet med noen av verdens aller største stjerner og som er genuint opptatt av å gjenskape et Elvis-show slik det var da han selv var på toppen av karrieren.

Det skal godt gjøres å komme nærmere kongen av Rock N Roll!
 

’When I closed my eyes I could feel Elvis’
Joe Esposito – lifelong friend of Elvis Presley

’Judging by this quality performance at a full Hammersmith Apollo, Lee Memphis King is certainly among the premier league of tributes’
The Stage Newspaper

’Spellbinding’
Guide to Brighton

’Lee Memphis King is a star in his own right, with his professionalism and desire to leave us all walking away believing that we had been touched by Elvis himself’
The Daily Info

  • Last Updated: 11/20/2017
  • Source: Region Stavanger
Dates

Sun, March 25, 2018 7:30 PM 11:59 PM

See All
One Night of Elvis
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad