Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

PARTY TERROR #4

Lørdag 16. desember. Verkstedhallen OG Lobbyen! Dørene åpner 20:00. Konsertstart 20:30. 18 års aldersgrense!

Vi kjører i gang en ny runde med PARTY TERROR!! Foreløpig bekreftede artister: NSB//Gnukk//Probleman//Brækkækkel//Velcro Dog//Sara Fjeldvær//Fuckleberry Hinn.. Kommer flere!

I april 2022 ble begge scenene på Verkstedhallen/Lobbyen trampet fulle av band, salene fylt med publikum og eskalerte i stemning som sto i taket!

Fucking North Pole Records tar stafettpinnen videre og presenterer nok en gang kremen av undergrunnen i Trondheim – og 14 av disse samles på samme plateutgivelsen, nemlig PARTY TERROR #4:

"Etter mange år som ledende sjanger i populærmusikken har rocken atter gått under jorda. Sterke stemmer har lenge prøvd å erklære rocken død. Den er fjernet fra TV, radio og det meste av nasjonal media generelt. Rocken er erstattet av Snømonsteret, Dragen m.fl. (maskerte kjendiser som synger som om de skulle hatt betalt for det). Kanskje er rocken død, i hvert fall i riksdekkende media. Men det stemmer jo ikke! Rocken er faktisk mer levende enn på lenge. Selv i en jazzlinje-flinkis- hipster-popby som Trondheim lever undergrunns-rocken i beste velgående. På Party Terror #4 ser man dette ganske så tydelig. Her serveres rock ispedd en skvett hiphop og en god dæsj av populærmusikken som vi kjenner den. Fett, skamløst, skranglete, melodiøst, bråkete og deilig brautende får vi her servert 14 låter som viser at de som spiller rock og undergrunnsmusikk for lengst har slutta å bry seg om hva de andre mener!"

Last Updated: 10/04/2023

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages