TRAVEL ALERT! Important information about the Coronavirus situation in Norway
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Posterboys + Singing Swords

  • Kjøpmannsgata 50 Trondheim Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag 7010 Norway
  • April 24, 2020
  •  /  8:00 PM
  •  /  Price 170,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Posterboys og Singing Swords kommer til Trondheim og leverer solfyllt indie og powepop på Fru Lundgreen 24. april!

---

Posterboys er et powerpop-band fra Oslo, inspirert av band som Big Star, Teenage Fanclub, Wilco og Dinosaur Jr. I løpet av deres første formative år - lenge før bandet hadde rukket å gi ut noe musikk - var Posterboys allerede et navn mange i hovedstaden hadde hørt om. Ryktet om et band som skrev catchy, beatlesque powerpop med firstemte vokalharmonier gikk mellom kritikere og musikkjournalister. Samtidig kunne publikummere som hadde sett bandet live vitne om en ungdommelig energi som nesten kunne minne om 70-tallets britiske punk-scene.

Tidlig 2017 debuterte Posterboys med singelen «Best Friends» og fikk toppkarakter av Dagbladet for deres første store konsert på Bylarm i Oslo. Debutalbumet «The Notorious Posterboys» kom ut høsten 2017 etterfulgt av EP-en «Pizza Time» i 2018. Posterboys har blitt radiolistet med samtlige singler på NRK P13 og har blitt inkludert i flere av TIDAL og Spotifys spillelister.

Nå er Posterboys klar med sitt andre album! Denne gang har bandet
hentet inspirasjon fra 80- og 90-tallet, tiden da slacker- og college-rocken ledet an i den amerikanske undergrunnen. Men dette er 2020, og Posterboys lener seg ikke på andres bragder. Første singel «Waiting For You» står støtt på sine egne refrenger, og andrealbumet til Posterboys bekrefter på lang vei at dette er et band vi kommer til å høre om, og danse til, i mange år fremover.

Singing Swords er et indierockband av gammalskolen. Det
Trondheimsbaserte bandet fant hverandre via felles kjærlighet for band som Pavement, Built To Spill og Superchunk, men har til tross for referansene funnet seg godt til rette i sin egen kreative hage. Der får låtene vokse fritt blant gamle orgler, trollstemte gitarer og hjemmelagde fuzzpedaler.

I desember slapp bandet debutalbumet sitt på vinyl, og like etter ble singelen «Stranger Things» kåret til årets tredje beste låt i Stjernepose på NRK P13.

  • Last Updated: 02/12/2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

Fri, April 24, 2020 8:00 PM 11:30 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Posterboys + Singing Swords
Your Recently Viewed Pages