Skip to main content
Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

Rain Dogs // BYSCENEN

Register

Closing Time – 50 år Bli med på årets mest etterlengtede begivenhet på Byscenen når et av tidenes mest markante debutalbum skal hylles!


Raindogs Celebrating Tom Waits, ansett som noen av de fremste tolkerne av Tom Waits, tar deg med på en magisk reise for å feire 50-årsjubileet for Waits' "Closing Time." Raindogs, ledet av Ole Johnny Stensland (vokal, gitar) og Ole Jonas Storli (piano), med Ask Nørholm (gitar, kor), Tormod Melaas Holm (saksofon, perkusjon, kor), Håkan Henriksen (kontrabass), og Håkon Berre (trommer, perkusjon), vil gjenskape magien fra Tom Waits' sagnomsuste debutalbum.


Fra den følsomme åpningen av "Ol' 55" til den instrumentale avslutningen "Closing Time," vil Raindogs levere hver sang med lidenskap, sjel og et autentisk lydbilde. Byscenen, med sin herlige atmosfære, skaper den perfekte rammen for denne musikalske feiringen. La deg forføre av et band som fanger Waits' karakteristiske klang, og tar deg tilbake til en shabby, røykfull jazzklubb på 70-tallet. Kvelden starter med forord og introduksjon av Tommy Fossum som intervjuet Tom Waits i 2002.


Billettene er begrenset, så sikre deg plass og vær en del av historien når Raindogs løfter taket på Byscenen den 15. mars. Velkommen til en legendarisk hyllest av "Closing Time"!


Last Updated: 12/15/2023

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages