Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim TRONDHEIM

Realesekonsert: Keiino

  • Kjøpmannsgata 19
  • +47 92418187
  • February 14, 2020
  •  /  9:00 PM
  •  /  Price 200,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

KEiiNO holder releasekonsert hos oss på Nidelven Bar & Scene
fredag 14.02!
På releasekonserten har KEiiNO med seg bandet sitt som vil spille smakebiter fra sitt nye album og selvsagt hitene Spirit in the Sky og Shallow.
Før og etter konserten sørger KEiiNOs DJ for at man kommer i Eurovision-stemning dagen før dagen-
Finalen i Melodi Grand Prix 2020 i Trondheim Spektrum.

KEiiNO ble til i november 2018 og består av Fred Buljo (Kautokeino), Alexandra Rotan (Eidsvoll) og Tom Hugo Hermansen (Kristiansand). Før KEiiNO ble et band har Fred vært en av Sapmi`s mest omtalte rappere, Alexandra turnert med Alan Walker og Tom Hugo hatt en solokarriere i Norge og Tyskland. Tom Hugo samlet gruppa etter han sammen med sin mann Alexander Olsson og den finske produsenten Henrik Tala hadde satt seg som mål å vinne Eurovision med en låt inspirert av minoriteters kamp for å bli aksept.

Det gikk nesten. Men at verden lot seg fenge av KEiiNOs miks av tilgjengelig popmusikk, joik og samisk sang/ rap ble soleklart da låta Spirit int the Sky fikk flest stemmer fra de 200 millioner TV-seere i Eurovision Song Contest 19. mai. Juryene var ikke like overbevist, og KEiiNO endte på 6.plass totalt. Men Spirit in the Sky ble en hit, den toppet salgslistene og fikk platina-trofe i Norge, vært #3 på de norske radiolistene, #2 på Spotiys Global Chart og #10 på iTunes globale chart.

KEiiNO har på kort tid blitt verdens mest streamede band med urfolksuttrykk i låtene sine, og har gitt ut 5 singler hvorav 3 har fått musikkvideo. De er streamet 32 millioner ganger på Spotify, har har spilt hundre små og store konserter i Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Spania, Storbrittania, Latvia, Nederland, Israel og USA og har vært på Australia-turné.

Nå vil KEiiNO med tilgjengelige popmusikk som «agn» bidra til å bevare andre urfolks kulturuttrykk og språk. Debutalbumet slippes i februar 2020, og halve albumet vil være resultatet av samarbeid med andre urfolksartister. I høst dro de til Australia der jobbet med Electric Fields (Aboriginer) og Haka-bandet Te Heu Tawhiti (Maori) før de tok turen til New York for å jobbe med den kanadiske stripesangeren Charlotte Quamaq (Inuit) og uramerikaneren Dreuzes. Sistnevnte samarbeid kom til etter KEiiNO var i møte med FNs leder for urfolksspørsmål.

Vi gleder oss!
BILLETTER legges ut for salg fredag 20.12.19 Kl. 10:00
Begrenset antall. Her blir det utsolgt!!

Billetter forhåndssalg kr. 200,- + avg.
Billetter i døra kr. 200,-
Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart noe senere.
Forhåndssalget stopper kl. 20:55 på konsertdagen.
Billetter selges også i døra, med mindre det er utsolgt.
Aldersgrense 18 år.
Garderobeplikt

  • Last Updated: 01/06/2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

Fri, February 14, 2020 9:00 PM 2:00 AM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Realesekonsert: Keiino
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad