Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Relling vs Beharie

  • Dronningens gate 12
  • +47 99256407
  • March 19, 2020
  •  /  8:00 PM
  •  /  Price 200,- / 150,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Konsertserien Versus er et samarbeid mellom Trondheim Konsertkollektiv og Lokal Scene. På nøye utvalgte torsdager vil vi presentere en dobbeltkonsert der vi setter sammen en lokal artist, med en vi henter utenfra. Trondheim versus Verden. Til utrolig hyggelig pris.


RELLING
Relling er en kruttpakke av catchy grooves og eksplosive gitar-effekter som sammen med vakker vokal og et storslagent orgel- og synthlandskap resulterer i en verden som sprenger grensene mellom indie-rock, -pop og jazz.
Høsten 2019 kom bandet med debut-albumet 'Lower your guard' som har høstet strålende kritikker i norsk og internasjonal presse.

"Meget overbevisende debutalbum – et strømlinet album med catchy indiepopmusik af den helstøbte slags.”⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ IVAN ROD (DK)

”Endelig har vi fått en nordisk, ung, mannlig vokalist som er både spennende og interessant innenfor den mer streite delen av jazzen.” – Jan Granlie, Salt Peanuts (NO/INT)

Individuelt er musikerne også å se i prosjekter som Thomas Dybdahl, Krokofant, Trondheim The Fjords for å nevne noen.

Relling er:
Harald Relling Nielsen – vokalist, låtskriver
Vegard Lien Bjerkan – hammond-orgel, synther
Tore Hodneland – gitar
Axel Skalstad – trommer

BEHARIE
«Hvis Leon Bridges, Michael Kiwanuka og John Legend fikk et barn sammen ville det vært Beharie.»

Sitatet stammer fra P3s Best Akkurat Nå-spalte, og ble skrevet i forbindelse med Beharies debutsingel Losing My Mind. Høsten 2019 slapp Beharie sin selvtitulerte debut-EP, men det ferske soulbladet planlegger allerede denne våren å slippe ny musikk. På denne Versus-kvelden vil Beharie og bandet spille låter fra både EPen og flere låter som slippes senere i 2020.

Beharie er den musikalske smeltedigelen til Christian Beharie. Med en oppvekst lydlagt av old school-klassikere, har tidløs og urban musikk satt sitt preg på den unge stemmens pop- og r&b-håndverk. I Beharie møter det sjelfulle det elektroniske, og det tradisjonsrike det moderne. Resultatet er fengende melodier, ispedd utfordrende elementer som strekker i populærmusikkens grenser.

  • Last Updated: 02/11/2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

Thu, March 19, 2020 8:00 PM 11:00 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Relling vs Beharie
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad