Skip to main content
Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

Riss-slipp: «Jubileum»

Register
Slippet av vårens nummer er en feiring av tidsskriftets 30 år, av arbeidet som har blitt lagt ned, og av litteraturen som har blitt løftet siden oppstarten. I løpet av kvelden blir det høytlesning av bidrag og minikonsert med artisten Moreller, og redaksjonen byr på bursdagskake. Det vil bli mulig å kjøpe det rykende ferske nummeret «Jubileum», samt eldre nummer og riss-handlenett, for å støtte tidsskriftets videre arbeid.

Tidsskriftet riss er drevet utelukkende av frivillige studenter fra institutt for språk og litteratur ved NTNU. riss gis ut to ganger i året, og mottar bidrag fra hele landet, samt Sverige, Danmark og iblant bortenfor. Alle bidrag som sendes inn til riss blir grundig gjennomgått og mottar grundig respons uansett nivå og endelig dom. Dette er kun mulig på grunn av arbeidet til drevne redaksjonsmedlemmer, som brenner for å skape en plattform for aspirerende forfattere og ny, god litteratur.

Arrangementet er gratis, og all salgsinntekt går til videre drift av tidsskriftet for kommende generasjoner av språk- og litteraturstudenter.

Husk å ta ut billett via hoopla :)

Arrangør: Tidsskriftet /riss/ i samarbeid med Litteraturhuset i Trondheim

Sted: Sellanraa
Tidspunkt: 31. mai kl. 19
Gratis inngang. Vi ber publikum om å ta ut gratisbilletter via Hoopla.

Illustrasjon: Inger Elise Hansen

Last Updated: 05/15/2024

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages