Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim TRONDHEIM

Søndag i Vår Frue med Eirik Hegdal og Tor Hau

  • Kongens gate 5 Sør-Trøndelag Trondheim 7011
  • March 15, 2020
  •  /  2:00 PM
  •  /  Price Gratis
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Denne søndagen får vi besøk av Eirik Hegdal (saksofon) og Tor Haugerud (perkusjon). Denne svært anerkjente duoen har spilt sammen siden 2002, både på utallige norske og internasjonale scener.

Eirik Hegdal er musiker, komponist og arrangør. Han ledet i mange år Trondheim Jazzorkester. Han samarbeider med musikere som Joshua Redman, Eldbjørg Raknes og Dave Holland, og han har vært og er medlem i grupper som Dingobats, Team Hegdal, Lord Kelvin og Saxwaffe. Som komponist har han skrevet verk for Trondheim Jazzorkester, Trondheim Symfoniorkester og Oslofilharmonien.

Tor Haugerud er en av de fremste perkusjonistene i norsk jazz. Han komponerer også teatermusikk. Som utøver har han spilt med blant andre Transjoik, Trondheim Jazzorkester, Joshua Redman, Terje Rypdal, Stian Westerhus og Christian Wallumrød, samt i trioen ÉnÉnÉn sammen med Eirk Hegdal og Michael Duch.

Søndag i Vår Frue består av en kort liturgi med lystenning samt en matinekonsert. Kom og opplev atmosfæren i et av Trondheims mest unike rom!

Fri inngang.

  • Last Updated: 01/08/2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

Sun, March 15, 2020 2:00 PM 2:45 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Søndag i Vår Frue med Eirik Hegdal og Tor Hau
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad