Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Sigrid

Overview

Fra en liten by i Norge, med attitude og stemme større enn de fleste 20-åringer: Sigrid er Norges nye stjerneskudd og har på kort tid tatt stor plass i musikkverden!

Hennes debutsingel Don’t Kill My Vibe ble et umiddelbart gjennombrudd for artisten fra Ålesund, og etter det har hun ikke sett seg tilbake en eneste gang. På Mablis imponerte hun stort, og det samme skjedde på bransjefestivalen by:Larm tidligere i år. Nå er hun klar med sin første egne konsert i Stavnager, og starter likeså godt i byens storsstue!

 

For halvannen måned siden ga Sigrid ut EPen med samme navn som superhiten Don’t Kill My Vibe. Innspillingen inneholder også godbiter som Plot Twist og Dynamite. På kort tid har hun fått ufattelige 3,5 millioner månedlige lyttere på Spotify alene, spilt på The Late Show with James Corden, blitt omfavnet av Apple Music og en samlet .

Når en ser Sigrid på scenen vet en umiddelbart at dette kommer til å lykkes. Hun har låtene, hun har fremførelsen og hun har holdningen som skal til for å ta de riktige stegene. Det skal bli en sann glede å vise dette frem til et dedikert Stavanger-publikum, sier Espen Yung Svendsen hos arrangøren Vipe Productions AS som også står bak Utopia.

Aldersgrense: 18 år

Unge 13-18 gis adgang i følge med verge over 23 år. Vergeskjema må benyttes. Last det med fra nettsidene her eller kontakt billettskranken.

Rullestolplasser

Ved kjøp av plass til rullestolbruker og ledsager, vennligst kontakt oss før du kjøper, på telefon 51 53 70 00 (1) eller e-post billett@stavanger-konserthus.no

  • Last Updated: 06/30/2017
  • Source: Region Stavanger
Dates

Sat, November 18, 2017 9:00 PM

See All
Sigrid
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad