Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim TRONDHEIM

Standupshowet Bare mæ 22.2

  • Kjøpmannsgata 50 Trondheim Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag 7010 Norway
  • February 22, 2020
  •  /  8:00 PM
  •  /  Price 170,- / 120,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

ENDELIG kommer dette showet til Trondheim! Etter utsolgte show på store steder som Oslo og Medfjordvær på Senja, er tiden kommet til Fru Lundgreen i Trondheim.

Bare Mæ er komiker Roy-Arne Johannessen første soloshow. En hel time med latter og fjas.

Roy-Arne Johannessen er standupkomiker fra Tromsø. Han har gjort en rekke standupshow, one-nights-only, vært på turneer og er initiativtaker bak Lunheim standupforening. Han startet sin humorkarriere i Tromsøs rike revymiljø og har holdt på humor siden 1990. Han har også erfaring fra film, TV, radio og bidratt til å løfte frem mange nye og spennende humortalent.

"Jeg liker å tenke at min måte å gjøre standup på, har sitt utspring i nordnorsk historiefortelling. Fra jeg har vært liten har jeg elsket jeg å høre på morsomme historier fra ulike kriker og kroker i nordnorge, i verden - og i livet. Slike historier er for meg fundamentet i min måte å gjøre standup på. Så er selvsagt jeg, som mange andre, inspirert av de store, kjente komikerne i USA og England. Dette ispeddes en del observasjonskomikk, imitasjoner og annet fjas. Standup skal være underholdene, ha snert, sannhet og fremfor alt beint ut være morsomt!"

"Roy-Arne er nemlig skapt for standupscenen. Johannessen lykkes også der andre feiler totalt. Nemlig å trekke alvor inn i den brutale humoren til en standupkomiker. Johannessen klarer nemlig å fange publikum og balansere følelsene på en knivsegg og velte oss i den retningen han vil, et grep vi kjenner fra den folkekjære Arthur Arntzen." - Ken-Einar Myreng i bladet iTromsø 11.mars 2016.

  • Last Updated: 01/29/2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

Sat, February 22, 2020 8:00 PM 9:00 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Standupshowet Bare mæ 22.2
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad