Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Susanne Sundfør

Overview

Susanne Sundfør tar med Music for people in trouble på turné!

– På denne turneen vil jeg ta dere med til et alternativt univers. Jeg gleder meg veldig til å fortelle en historie dere aldri har hørt før. Jeg har med meg noen fantastiske musikere og teknikere, og sammen lover vi å ta dere med til en musikalsk drømmeverden, forteller Susanne Sundfør.

For anledningen gjør Susanne og hennes musikere en helt spesiell turné -på spillesteder med sittende publikum. De fem konsertene blir en sjelden mulighet til å oppleve en av våre aller største stjerner på noen av landets vakreste scener.

25. September, Oslo Konserthus, Oslo 26. September, Grieghallen, Bergen 27. September, Stavanger konserthus, Stavanger 29. September, Kilden Teater og Konserthus, Kristiansand 30. september, Olavshallen, Trondheim

Det kommende albumet er inspirert av en definerende reise Sundfør gjorde til ulike kontinenter, miljøer og politiske virkeligheter – fra Nord Korea til Amazonas.

Music for people in trouble slippes 25.august, og låten Undercover er ute allerede. Er du klar for mer musikalsk magi med Susanne, er det bare å booke seg plass til konserten som spilles i Fartein Valen, med sittende publikum. Bare å glede seg til det vi tror blir en veldig fin kveld!

  • Last Updated: 06/30/2017
  • Source: Region Stavanger
Dates

Wed, September 27, 2017 8:00 PM

See All
Susanne Sundfør
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad