Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Trysil-Knut rittet «Osensjøen rundt»

Overview

Trysil-Knut rittet «Osensjøen rundt» er et turritt på sykkel innenfor grenen terreng maraton. Du har muligheten til å oppleve vindmølleanlegget ved Osensjøen på nært hold, og være med å kjempe om klatrepremien på toppen, eller om totalseier eller klasseseier. Rittet går rundt hele Osensjøen og er ca.75km langt med enkle terrengpartier, og stigninger som vil skille de beste fra de nest beste.
Rittet arrangeres søndag 25.juni 2023 med fellesstart klokken 1000 for både terreng-og gravelklasser.
Påmelding
Meld deg på her.
Sikkerhet
 
Rittet er et turritt, slik at alle deltagerne er pliktig å følge veitrafikkloven, med blant annet vikepliktsregler, samt det å holde riktig side av veien. Ved alle steder der løypen kommer inn på en ny vei vil det være stasjonære vakter som dermed har myndighet til å stanse trafikk. Bak siste syklist vil det være en syklist som har med seg sanitetsutstyr, mobil og noe sykkelverktøy , som dermed har anledning til å bistå de syklistene som trenger assistanse.
 
Obs. Det er kun tillat med sykler med bukkehorn og lignende (grussykler/gravel/cyclocross) for de som er påmeldt i gravelklassen.
Følg arrangementet på Facebook

  • Last Updated: 05/11/2023
Dates

Sun, June 25, 2023 10:00 AM 5:00 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Trysil-Knut rittet «Osensjøen rundt»
Your Recently Viewed Pages