Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Utflukt 2023 - terrengsykkelfestival

Overview

22. til 25. juni er det igjen Utflukt i Trysil. Bli med på landet største terrengsykkelfestival som passer alle, enten man har syklet mye eller lite tidligere.  
Utflukt er landets største og hyggeligste møtested for terrengsyklister og fokuserer på feelgood-stemningen som stisykling får fram.
>> Kjøp Festivalpass til Utflukt her
Salg av festivalbilletter til ordinære priser starter mandag 27. mars! Her møtes syklister fra begge kjønn og i alle aldre. Felles er den genuine interessen for stisykling i en sosial setting. Nivået spenner seg fra helt ferske nybegynnere til proffe syklister. Trysil er perfekt med sine tilrettelagte stier i skog og på fjellet, i tillegg til et utbredt nettverk med naturlige sykkelstier.  Utflukt 2023Utflukt 2023 er fortsatt under planlegging og hele programmet er ikke satt. Det vi kan love å ha på plass, allerede nå - er åpen stolheis, nye heisbaserte stier, guidede turer og kurs, underholdning og masse demosykler.
Stolheisen i Trysil vil gå hver dag, hele helgen, og vil være en ypperlig anledning for de som ønsker å sykle mer nedover enn oppover, eller simpelthen skaffe seg et flott utgangspunkt for stiturer på fjellet. De guidede turene vil foregå sammen med erfarne turledere, på flotte stier i variert landskap, som til sammen danner en unik ramme rundt et svært sosialt sykkelarrangement. Hvis du ønsker å sykle på egenhånd er det også fullt mulig og du kan da benytte deg av vårt stikart for å orientere deg i stinettverket i området.
Slik reiser du til TrysilMed bil ligger Trysil kun 2,5 timers kjøretur nordøst for Oslo. Norges største stisykkeldestinasjon ligger like ved svenskegrensen - midt i Skandinavia. Fra Oslo og Oslo Lufthavn, Gardermoen går det ekspressbuss til Trysil flere ganger daglig.
>> Kjøp Festivalpass til Utflukt her

  • Last Updated: 03/31/2023
Dates

Thu, June 22, 2023

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Utflukt 2023 - terrengsykkelfestival
Your Recently Viewed Pages