Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Trøndelag Sør-Trøndelag TRONDHEIM

Vinterferie på Vitensenteret

  • Kongens gate 1
  • +47 72909007
  • February 15, 2020 - February 22, 2020
  •  /  5:00 PM
  •  /  Price 95,- / 130,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Vitensenteret har åpent til kl 17 hver dag, i hele vinterferien.

Det er fullt program på senteret med en mengde spennende aktiviteter - alt inkludert i inngangsbilletten.

PROGRAM 15.–23. FEBRUAR:
Kl 12:00 Live planetarieshow: Vinterhimmelen
I vinterferien snakker vi om vinterhimmelen i planetariet. Vi vil se på noen av de mest kjente stjernebildene sammen med de tilhørende mytologiske historiene. Du får også mulighet til å lære mer om stjernene og himmelfenomenene vi kan se på denne tiden av året. Minste anbefalt aldersgrense er 4 år

Kl 12:00 Vitenverksted: Lag ditt eget puslespill
Ved hjelp av vår stansemaskin kan du tegne og lage ditt eget puslespill eller du kan bruke vitensenterets puslespillmotiv med robotmaskotene Rob og Otto på. Aktiviteten passer for alle, men små barn må være i følge med en voksen.

Kl 13:00 Filmvisning i planetariet: Polaris (NOR)
En spennende animasjonsfilm hvor vi blir med pingvinen James og isbjørnen Vladimir ut på på eventyr for å finne ut mer om Jorda og planetene i solsystemet. Minste anbefalte aldersgrense er 5 år.
(Gratisbilletter fås i butikken)

Kl 14:00 Vitenshow
På et vitenshow får publikum se eksperimenter med alt fra ufarlige husholdningsartikler til flammer, små og store smell og flotte farger. Minste anbefalte aldersgrense er 4 år.
(Gratisbilletter fås i butikken)

Kl 15:00 Live planetarieshow: Solsystemet
Bli med på en reise gjennom solsystemet! Sammen med vår planetarieguide tar vi turen ut i verdensrommet og ser nøyere på hvilke planeter og måner solsystemet vårt består av. Minste anbefalt aldersgrense er 4 år. (Gratisbilletter fås i butikken)

Kl 15:00 Vitenverksted: Drodlebot
Bli med på en leken og oppfinnsom aktivitet hvor du skal lage en drodlebot. En drodlebot er en slags tegnerobot som skal kunne tegne kruseduller o.l. på papir. Drodleboten lager vi ved hjelp av en kopp, tusjer og en motor. Aktiviteten er gratis og passer for alle, men de minste barna må ha med seg en voksen.

Kl 16:00 Filmvisning i planetariet: Extreme Auroras (NOR)
Dette er en dokumentarfilm og en visuell nytelse som tar for seg nordlyset i kunst, historie og vitenskap. Filmskaper og fotograf Ole Christian Salomonsen har gjennom flere år fulgt nordlyset, og de mest spektakulære nordlysopplevelsene naturen har å by på kan nå oppleves i 360 grader i vårt planetarium. Anbefalt fra 6 år og oppover. (Gratisbilletter fås i butikken)

  • Last Updated: 02/12/2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

Sat, February 22, 2020 5:00 PM

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Vinterferie på Vitensenteret
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad