Unknown Component
civid: 5f74f731e1d91547d61722bc
name: plugins_common_social_share (widget)

White Tundra (Slippfest) + Nagirčalmmiid + TBA // Trykkeriet Scene

Register

White Tundra har gitt ut sitt første album og benytter anledningen til å feire det på Trykkeriet Scene!


// WHITE TUNDRA

Inspirert av 70-tallets tungrock og 90-tallets stoner-scene lager White Tundra groovy, riff-sterk stoner-rock. Med godt driv, doble gitarer og kompromissløs vokal leverer bandet energiske og intense konsertar.

White Tundra sitt første album tek deg med på ei reise i atmosfæriske melodiar, gjennom myrlandskap og skodde, inn i mørke skogar. Subtile drønn, inspirert av svartmetallen sitt lydbilete, kastar lyttaren ut i verdsrommet, for seinare å bli smelt i bakken igjen når du møter ein skapning frå gammel folketru som kjem krypande ut av jorda på slutten.


// NAGIRČALMMIID

Nagirčalmmiid (Med Søvnige Øyne) var en reaksjon til den dødelige kjedsomheten av våren 2020. Når livet er tung, skriver man enda tyngre musikk. Så det åpenbare valget ble doom-metal, men gjort på deres vis. Her går det i alt fra tunge og seige riff, blast beats, melankolske akkorder med et post-hardcore dryss, punkens fart og smakfull joik toppet med støy.

I 2020 slapp de en selvtitulert EP, og i 2022 en singel “Suoivva”. I år slapp de ut debutplaten “Down To The Bone”, albumet og konsertene kan beskrives som “to punkere som tilfeldigvis spiller doom”, så ikke forvent blikket vendt ned og stående stille på en plass. Det hele startet på By:larm 2021 og etter det spilt Inferno, og Midgardsblot i 2022 og i 2023 spilt på riddu riddu og G! Festivalen (Færøyene).


// PRAKTISK INFORMASJON

Dørene åpner: 19:30
Konsert: 20:00
ID: 18
CC: 250,- (inkl. billettgebyr)

Last Updated: 11/14/2023

Source: Hva skjer kalender

Your recently viewed pages