Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Wiener Johann Strauss Konzert-Gala

Overview

Levende musikkultur fra Wien med forfriskende livsglede! K&K Philharmoniker presenterer konserter med forførende eleganse og feiende tempo, og mer enn én million besøkende i 19 europeiske land har så langt latt seg fengsle av Matthias Georg Kendlingers konzertgala som flere ganger tidligere også har gjestet Stavanger.

Vi venter nytt besøk i 2018, da K&K Philharmoniker igjen legger ut på en omfattende Europa-turné med konserter i Tyskland, Østerrike og Sveits, i Belgia, Frankrike, Italia, Luxemburg, Danmark, Norge og Ukraina.

På sin sjarmerende måte gir K&K Philharmoniker liv til Strauss-dynastiets melodier. Som vanlig avsluttes konsertopplevelsen med tradisjonelle finalenumrene Donauvalsen og Radetzky-marsjen.

Med på turneen er også K&K-balletten som med sine feiende flotte dansepar som bidrar til ekte wienersk feststemning og eleganse. Balletten ble grunnlagt av den uforglemmelige Gerlinde Dill som i over 20 år skapte ballettinnslagene for den tradisjonelle nyttårskonserten fra Wien.

RABATT:

Kombinasjonsrabatt på minus kr. 100,- pr. billett  ved kjøp av både konserten Wiener Gala og Operaperler med samme arrangør. Denne rabatten får du å kjøpe billetter via denne linken her.

 

Arr. Da Capo Austria

 

Wienerisk, nostalgisk, simpelthen bra!» (Leipziger Volkszeitung)

  • Last Updated: 05/19/2017
  • Source: Region Stavanger
Dates

Sun, February 25, 2018 6:00 PM

See All
Click to activate
Wiener Johann Strauss Konzert-Gala
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad