Dynamic Variation:
RFP
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Norway
City lights in Oslo at night
Oslo.
Photo: VisitOSLO/Saad Butt
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Information för mötesarrangörer i Sverige

Jobbar du med events, konferensresor, mötesarrangemang, incentiveresor eller liknande? Här finns information om alla möjligheter som finns i Norge.

Visningsresor för svenska mötesarrangörer

För närvarande planeras inga visningsresor.

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att besöka en leverantör, destination eller annan MICE-relaterad aktör i Norge, så kan vi hjälpa dig. Vi kan även assistera vid konkreta site-inspections.

Nyhetsbrev

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev till meetings-aktörer på den svenska marknaden där vi presenterar de senaste nyheterna från branschen i Norge. Kontakta Sandra Olsson om du vill få nyhetsbreven till din e-postadress.

Fotobank

Behöver du bilder för att profilera och marknadsföra dina norska arrangemang? Innovasjon Norge/Visitnorway har en digital bildbank, där du som är branschaktör kan få tillgång till hundratals högupplösta och lågupplösta bilder. Bilderna får användas i sammanhang som marknadsför Norge som resmål förutsatt att de regler som uppges för fotorättigheter följs. Till fotobanken.

Kontakt

Kontakta gärna Sandra Olsson på Innovasjon Norges kontor i Stockholm om du har några frågor:

Sandra Olsson
Tel: +46 (0)8 791 83 12+46 (0)8 791 83 12
E-post: sandra.olsson@innovasjonnorge.no

Våra partner