Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

ARIF & UNGE FERRARI MED STAVANGER SYMFONIORKESTER

Overview

ed sin lekne og energiske tilnærming, ble Arif raskt kjent som en fantastisk live-artist. Arif er en av landets mest kritikerroste og populære artister innen sin sjanger, og har vært med på å forme en ny æra innen norsk HipHop. Unge Ferrari drar erfaring fra alle hans innflytelser i musikken sin, men tilbyr fortsatt et produkt som er helt eget. Han har tatt den klassiske RnBsounden og høynet nivået med sine futuristiske 808-beats og melodiske stil, noe som drar lytteren inn i en verden kun han kan uttrykke gjennom sin musikk.

Sammen har de også solgt ut selveste Oslo Spektrum. Nå skal de to til Stavanger å spille sammen med Stavanger Symfoniorkester, noe som definitivt blir et de største høydepunktene i deres karrierer hittil. Fredag 31 august blir den siste konserten på samarbeidet Arif & Unge Ferrari. Vi er meget stolte av at Arif & Unge Ferrari sammen med Stavanger Symfoniorkester skal avslutte det fantastiske samarbeidet i Stavanger Konserthus.

Classical Hip hop Klassisk

  • Last Updated: 06/06/2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

Fri, August 31, 2018 8:00 PM

See All
Click to activate
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
ARIF & UNGE FERRARI MED STAVANGER SYMFONIORKESTER
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad