Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

JANOVE SOLO

Overview

I snart to tiår kjenner vi ham som energisk vokalist i sitt legendariske Kaizers Orchestra, som soloartist i front av sitt nye rockeband eller som komponisten bak teaterstykker, musikaler og film. 21. september 2018 kommer Janove med en ny, nær og personlig EP med det underfundige navnet «Spindelvevriff». I oktober drar han på en omfattende Norgesturné med samme navn.

Nå skal multiinstrumentalisten endelig få sette seg ned og vise publikum hvilke kvaliteter som ligger i hans låter, tekster og unike formidlingsevne. Her vil han vise en ny side som artist når han selv spiller piano, orgel eller gitar, og fremfører sine beste låter fra solokarrieren slik de ble født og komponert, nedstrippet og akustisk i sin reneste form.

Janove beskriver sitt nye show slik:
«Jeg har alltid hatt teatralske element i min musikk, mine tekstunivers og liveshow, men i dette formatet går jeg enda litt lenger. For selv om det i utgangspunktet er et nakent «one man show» vil jeg by på en konsert hvor jeg også tar i bruk enkle triks fra sjangeren «Fattigmannssirkus».

«Dette blir altså først og fremst en konsert, men tilført litt scenografi og staffasje hvor musikken krydres med små innslag av teatralske og musikalske karakterer. Vi kommer som alltid med en smakfull produksjon av lyd og lys. Jeg tror dette er en setting hvor det blir naturlig å prate litt mer personlig med publikum om mine tekster og min musikk.»

Janove sine konserter pleier å bli meget godt mottatt av både trofaste fans og anmeldere. Sikre deg dine billetter nå!

Varighet: ca 1 time og 30 minutt
Arrangør: Timeout Agency & Concerts AS

  • Last Updated: 06/25/2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

Fri, October 19, 2018 2:00 AM 9:00 PM

See All
Click to activate
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
JANOVE SOLO
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad