Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Dynamic Variation:
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Kim Larsen & Kjukken

Overview

 

NB!
Ordinær billettpris kr. 625.-  velg kl. 19.00
Vil du kjøpe VIP-pakke til kr. 1.230,- velger du kl. 18.00.

VIP-billett inkluderer buffet, og du er garantert sitteplass og sikt til scenen. VIP-området har egne toaletter og barer. Mer informasjon etterhvert!

 

Publikum i alle aldre kan se fram til å oppleve Kim Larsen & Kjukken i storform, når orkestret igjen drar ut på turné sommeren 2018.I Stavanger spiller de i amfiet utenfor Konserthuset.

Eventyret til danskenes nasjonalskatt, Kim Larsen, begynte allerede på 70-tallet, da han debuterte som frontfigur i bandet Gasolin. Nesten fem tiår senere har den folkekjære artisten etablert seg som et av de største rockeikonene i Skandinavia, og den sjarmerende stemmen har fulgt mange helt siden barndommen.

Larsen beviser gang på gang at han som få andre klarer å snakke til både den muntre og den melankolske delen av den skandinaviske folkesjelen. Senest med det platinaselgende albumet ”Øst for Vesterled” fra 2017, som av mange anmeldere ble kalt Larsens sterkeste utspill på mange år. 

Med humor og overskudd lufter Kim Larsen & Kjukken fengende versjoner av både landeplager og nye små perler fra en karriere. Det er duket for rock på dansk som både treffer og gleder folk på tvers av alle aldre – så her er det bare å glede seg til et gjensyn med dansken med den «brede kjeft». 

Support annonseres etter hvert.

Velger du VIP-billett, er billetten inkl. matservering fra kl. 18.00.
Velger du ordinær billett, gjelder den for konsert, fra kl. 19.00.

  • Last Updated: 01/09/2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

Fri, August 3, 2018 7:00 PM 11:59 PM

See All
Click to activate
Kim Larsen & Kjukken
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad