Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search

Engen Gård ved Svartisen

  • Holandsfjord, HALSA
  • (+47) 91 81 30 84
  •  /  km From You
Overview

Engen Gård ligger idyllisk til like ved Engenbreen, som er en brearm av Svartisen i Meløy kommune, og med spektakulær utsikt mot fjorden og breen. Gården tilbyr overnatting i hus med 6 soverom (fra sensommer 2017 6 soveplasser i eget hus).

Engen Gård tilbyr fortrinnsvis ukes, eller 2 - 7 dagers leie. Mulighet for døgnovernatting i perioder.. 

Gården består av bolighus, fjøs og uthus, og innmark/utmark på totalt vel 1000 da. Eldste del av huset er fra 1920 tallet, og er bygget i typisk Nordlandshus stil. Nyere tilbygg er fra 70-80 tallet. Det har de siste årene pågått betydelig renovering av huset. Fra sensommer 2017 tilbys også «Smia» med 6 soveplasser.

Huset har 6 soverom med 11-12 soveplasser. 3-4 soverom har dobbeltseng av varierende bredde, 2-3 soverom med enkeltsenger. 

Fullt utstyrt kjøkken, to stuer, ett bad med dusj, vaskerom. Terrasse mot sør og nord. Frokostplass ute mot nord/øst. Hage mot sør. 

Transport over Holandsfjorden

Adkomst: For å komme til Gården må en parkere ved Fv17 og ta båten over Holandsfjorden.

Opplevelser på Svartisen

Med Engen Gård som base ligger et fantastisk naturområde tilgjengelig. Du kan gå tur til Helgelandsbukken og oppleve Norges mest spektakulære DNT hytte, eller bli med på brevandring på Svartisen. Mer om opplevelser på Svartisen.

 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Click to activate
HALSA, Norway
The latitude and longitude
66° 42' 42" N / 13° 43' 2" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad